STAR ZEMUN – PORODICA KOJA RASTE!

Škola fudbala koja sa svojom osnovnom delatnošću, zapravo, nije samo škola fudbala. Mi smo škola sporta, mesto gde se deca uče zdravim životnim stilovima i navikama i kako za nas reče jedan od kolega – „To je škola života!“

Pre svega, velika ljubav prema deci i neophodni entuzijazam doveli su do toga da u poslednjih nekoliko godina porastemo na svim aspektima. Fudbalskim, društvenim, socijalnim… Kroz petnaest godina postojanja stvorili smo prepoznatljiv imidž kluba u kom vlada zdrava, porodična atmosfera. Postali smo klub u koji deca dolaze zbog zdravog odgoja; klub u kom rezultat nije ni blizu vrha liste prioriteta – mi postavljamo malo drugačije, dugoročnije ciljeve.

Različiti, posebni kako u našem gradu tako i u zemlji, vremenom smo, uz mnogo truda i svakodnevne borbe i odricanja, došli do nivoa škole fudbala čija je filozofija da je fudbal zabava, a opet, sa druge strane, rezultati postignuti „na terenu“ ukazuju na kvalitetan, predan i sistematičan fudbalski rad svih u klubu.

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Burno i uzbudljivo proleće je pred malim Starovcima. Pored redovnih obaveza, trenažnih aktivnosti, utakmica, lekarskog pregleda u martu mesecu nas očekuje i jednodnevni izlet „Putevima Karađorđa“; zatim odlasci na bazen; dodela medalja nakon završene zimske lige; početak treninga na velikom terenu; novi STAR OPED DAY na Adi Ciganliji; Prvomajski turnir – Talent centar kup u Krupnju, šetnja Beogradom pod nazivom „Upoznaj svoj grad“; učešće na prestižnom turniru „Dragan Mance Kup 2022“. Sam kraj sezone rezervisan je za letnji kamp naše škole fudbala ZLATIBOR 2022. Nadamo se da ćemo svi uživati, stoga se unapred radujemo vremenu koje nam dolazi i željno ga iščekujemo.

Dok čekamo da realizujemo sve gore navedeno, nastavićemo da radimo i treniramo naporno, da budemo uporni, posvećeni i da se kroz fudbal igramo, zabavljamo, družimo. Želimo svim našim članovima, pre svega, dobrog zdravlja i puno uspeha, a mi ćemo se truditi da ostvarimo sve snove koje sanjamo i ciljeve koje smo pred sebe postavili. Neka nam je sa srećom!

Mi smo totalno drukčiji od drugih… Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button