KRAJ ZIMSKE LIGE | Zaslužene nagrade i odličja za naše „zvezdice“

Završena je zimska liga! Zimu i sneg, balon hale i „martinele“ menjamo za sunce, lepo vreme, veliki teren, aut linije – konačno. Kreće uskoro kotrljanje lopte na prelepom stadionu FK Bežanija, a sa njom kreće i istinsko uživanje u svemu onome što fudbal kao igru čini jedinstvenom i divnom – konačno. A dok to ne sačekamo, još malo se bavimo zimskom ligom…

Naime, kao i prethodnih, i ove godine smo učestvovali u Sport Brothers Ligi, samo ovoga puta sa rekordnih devet ekipa u šest takmičarskih selekcija. Skoro sva deca naše škole fudbala učestvovavala su u ligi i osetila njenu draž. Mnogi klinci igrali su i za godinu dana starije drugare, s ciljem njihovog bržeg sazrevanja i razvitka. Bilo je naporno. Trajalo je dugo. Ali na kraju, svi smo zadovoljni, baš kao što treba biti.

I naravno, kako naša filozofija nalaže tako se i ova dodela medalja održala, bila je u znaku malih Starovaca koji su zasluženo osvojili tri odličja i popravili uspeh od prethodne sezone, na čemu im od srca čestitamo, a oni vrlo dobro znaju i osećaju koliko smo ponosni na to što rade.

Čestitamo na učešću svim našim igračima, a posebne čestitke idu na račun ekipa 2010., 2013. i 2014. godište koji su svojim zalaganjem, znanjem i trudom izborili jedno od prva tri mesta u svojim grupama. Trud i rad se isplate. Uvek! Nemojte ovo deco nikada da zaboravite. Radite još jače, volite još više, igrajte se još detinjastije i uživajte u najlepšoj igri i najlepšem životnom dobu.

MEDALJA ZA SVAKO DETE!

Još jednom smo na dodeli medalja bili jedini među klubovima i školama fudbala koja je za trud nagradila svu svoju decu, bez obzira na konačan plasman na tabeli. Mišljenja smo da rezultat na terenu nije važan, a sigurni smo da nije merilo da će određeno dete postići uspeh i biti profesionalan sportista. To što ekipa u kojoj se dete nalazi igra dobro, sve je trenutno stanje. Važan nam je njihov individualni napredak i razvoj. Zato se ovime i bavimo. Naš STAR, nagradio je svu decu koja su učestvovala u zimskoj ligi medaljom, jer bez obzira na rezultat, sva deca su se trudila, dolazila na utakmice po lepom ili lošem vremenu, igrala i bolesna, jednostavno svako je dao svoj maksimum za klub i mi to znamo da cenimo. Ovog puta to su medalje a neki drugi put, biće nešto drugo, značajnije, vrednije. Videćemo…

Deco, roditelji, rodbino, navijači, pratioci, treneri – HVALA! Hvala bezgranično za podršku, onu pravu podršku – i kada je loše i kada je dobro. Hvala za razumevanje i strpljenje; hvala za istrajnost i požrtvovanost; hvala za ljubav, energiju i trud. Izneli smo još jedan težak period na našim leđima, savladali sve prepreke i nedaće, pokazali slogu, snagu, borbu i na kraju, svi zajedno, radovali se priznanjima. A i zaslužili smo ih!

Nastavljamo dalje. Stajanja nema. Čeka nas burno i zanimljivo proleće. Ono što možemo da obećamo je da ćemo biti bolji nego što smo bili. Da ćemo pružiti više. Da ćemo uložiti još više truda. Naš rezultat na kraju biće dečiji napredak, a ne osvojeni pehar, jer ih nikada nismo, niti ćemo „juriti“. Mi želimo i mi uživamo u fudbalu, jer… FUDBAL JE ZABAVA!

Fotografije sa pomenute manifestacije možete pogledati na našoj Facebook stranici, a mi vas sve srdačno pozdravljamo. U ime prošlih i u čast budućih, još lepših i nadamo se, uspešnijih vremena.

Tri, čet’ri, sad: MI SMO STAR ZEMUN!

TO JE JEDNA ZDRAVA PRIČA! TO JE JEDNA FAMILIJA!
Call Now Button