Letnji fudbalski kamp „Krupanj 2018“

 

Fudbalski klub „STAR“ organizuje i poziva svoje članove na letnji fudbalski kamp „Krupanj 2018“ koji će se održati od 25.06 do 02.07.2018. god u Krupnju.

KRUPANJ se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno, lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane.

SPA HOTEL “GRAND”*** se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom. Raspolaže se 260 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su renovirane. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže  restoranom sa 350 mesta, Spa centrom sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, sobom za masažu, banket salom, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa veštačkom travom.

Aranžman obuhvata uslugu na bazi 7 punih pansiona u Spa hotelu Grand u Krupnju, korišćenje otvorenih terena i sadržaja hotela (banket sala, kongresna sala i sl.), korišćenje zatvorenog bazena (po dogovoru), boravišne takse i hotelsko osiguranje, organizacione i ostale troškove aranžmana.

Okvirni plan priprema: Planirano je održavanje 2 treninga dnevno, utakmice u zavisnosti od mogućnosti (da li ima adekvatnih protivnika), svakodnevne šetnje po prirodi, razne vrste druženja (kviz, igra, animacija), zajedničko gledanje utakmice, organizovani odlasci na izlete (Mačkov kamen, Tršić).

Call Now Button