Nova sezona, stara navika – Još jedan trofej za najmlađe

Nova sezona u Sport Brothers Ligi donela je novu radost celom našem klubu. Generacija za ponos, dečaci rođeni 2011. i mlađi po drugi put ove godine okitili su se medaljama i povećali riznicu pehara našeg kluba. Bravo i hvala.

Ljubav koja daje rezultate, osvajači 3. mesta: trener Marko, Marjan, Milna, Đuka, Voja, Peđa, trener Panta (gornji red), Antara, Vule, Mlađenović i Đoša (donji red)

Ljubav koja daje rezultate, osvajači 3. mesta: trener Marko, Marjan, Milna, Đuka, Voja, Peđa, trener Panta (gornji red), Antara, Vule, Mlađenović i Đoša (donji red)

Dečica su, na čelu sa njihovim predanim i posvećenim trenerima, još jedan dokaz da se u sportu rad, trud i volja uvek na kraju isplate i donesu određeni rezultat.

Iako smo klub kome rezultati u ovom uzrastu nikako nisu prioritet, naglasićemo ovoga puta da sve što radimo, radimo u službi dečijeg razvoja i napretka i sigurni smo da ovakvi rezultati njima izuzetno znače zbog nastavka njihovog pravilnog razvoja, kao dece, a na kraju i kao budućih sportista.

Klub iskazuje neizmernu zahvalnost svim roditeljima, članovima i ostalima koji su strpljivo i sa mnogo odricanja i truda prošli kroz takmičenje u ovoj ligi i na kraju, klubu doneli mnogo radosti.

Posebno se zahvaljujemo čoveku bez koga sve ovo ne bi ni postojalo, organizatoru lige, gospodinu Ljubi Kovačeviću iz Akademije fudbala Kovačević. Nadamo se uspešnoj saradnji i u budućnosti.

Sve čestitke trenerima Marku Miloševiću i Predragu Pantiću na uspehu. Uz podršku kluba, znamo da ćete nastaviti da se usavršavate i napredujete.

Ostale fotografije sa dodele pehara i medalja možete pogledati u našoj GALERIJI.

Voliš fudbal? Treniraj, uživaj u njemu i budi srećan! Tu smo zbog toga, jer MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button