Dodeljena prva FK STAR nagrada – „Đuka“ laureat


Narodna izreka koja kaže „da se trud uvek isplati“, dobila je potvrdu i u našem klubu.

Kada te pokreće ljubav, kada imaš dovoljno volje, znaj da za tebe u životu nema nepremostivih prepreka. Upravo takav je dobitnik prve nagrade FK STAR, koja se dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju kluba – naš mali veliki čovek Đurović Uroš – popularni Đuka.

Kada si spreman i voljan da u dva dana odigraš ogromnih šest utakmica, za tri različite generacije (od toga pet utakmica sa starijima od sebe), apsolutno imaš tu čast da budeš dobitnik jednog ovakvog priznanja, i apsolutno tvoji roditelji i ti možete biti ponosni – nadamo se i da jeste.

Nagrada je ovog puta zasluženo završila u rukama našeg malog Đuke, koji ne zna za strah kada su ispred njega godinu, dve ili čak tri godine stariji rivali. On uvek igra isto. Jako. Svom snagom – za klub, svoje roditelje, za sebe. Fanatična borbenost na terenu, fudbalska inteligencija i hrabrost krase ovo dete, i ne čudi što je za veoma kratko vreme stekao simpatije svih starijih drugara iz ekipe u kojoj je ravnopravan član. I u kojoj će u budućnosti biti okosnica.

Nećemo dužiti više. Sve što ćemo reći je: „Hvala ti Đuka!“ Hvala ti što voliš naš sport, hvala ti što voliš naš klub. Bravo za tvoje roditelje koji su te tako vaspitali.

U klubu se nadaju da će ova nagrada biti dodatni motiv za dobitnika, ali i biti podstrek ostalim članovima kluba, da nastave da daju sve od sebe kako na terenu, tako i van njega i učine svoj razvojni put bržim i zanimljivijim.

O NAGRADI – Nagrada u koju (za sada) spadaju specijalna pohvalnica i pehar, plod su dogovora uprave kluba i trenera i njen osnovni cilj je pozitivno delovanje na pojedinca, ali i podstrek grupi za bolji rad i razvoj u budućnosti. Klub će nagradu dodeljivati onda kada prepoznaju da za to ima osnova kod dece bez obzira na pol i uzrast. Plan je da dodela ove nagrade bude tradicija u našem klubu. Što je češće budemo dodeljivali, znaćemo da smo na dobrom putu i da smo svakog narednog dana uspešniji nego prethodnog.

Daj sve od sebe i vratiće ti se – MI SMO STAR ZEMUN!

Podstrek i primer drugima: Uroš Đurović „Đuka“
Harizma koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: Đuka je omiljen kod svih u klubu
Call Now Button