DIJABETES KUP 2019 – naše ekipe U8 i U11 idu u Kragujevac

Vodite računa o svom telu. To je jedino mesto gde možete da živite.

U cilju podizanja svesti o jednoj od najrasprostranjenijih bolesti današnjice, dijabetesu, prihvatili smo poziv naših dragih sportskih prijatelja iz FK Vašarište Kragujevac i uzeli učešće na njihovom turniru pod nazivom „Dijabetes Kup 2019“

Ove godine, prvi put učestvujemo na pomenutom turniru i radujemo se odlasku, druženju i uživanju u fudbalu sa vršnjacima iz drugih klubova sa prostora naše zemlje. Hvala organizatorima Dijabetes Kupa na pozivu, trudićemo se da budemo dobri gosti, a ne sumnjamo da će oni biti pravi domaćini.

Na predstojećem turniru predstaviće se ljubiteljima fudbala, dve naše selekcije. U subotu, 01/06/2019. god. svoje utakmice odigraće dečaci rođeni 2008. godine (U11), dok će narednog dana svoj prvi turnir igrati njihovi mlađi drugari rođeni 2011. i mlađi (U8).

Cilj našeg učešća je pre svega zabavnog i edukativnog karaktera. Idemo u Kragujevac da predstavljamo naš klub, grad, roditelje u najboljem mogućem izdanju. Nakon završetka turnira obići ćemo spomen park Šumarice i uživati u šetnji i druženju. Postizanje rezultata, ukoliko ga bude bilo, biće nam dodatni motiv za dalji rad, ali nam nije od presudnog značaja. Zadovoljstvo svih predstanika FK STAR, prevashodni je cilj.

Sve utakmice se igraju na otvorenim terenima stadiona „Čika Dača“ koji je dom fudbalera Radničkog 1923, a Dijabetes Kup je po svojoj istoriji, jedan od najbolje organizovanih turnira za decu ovog uzrasta u zemlji.

Organizatori su pored fenomenalnih uslova za igru, svim učesnicima obezbedili neograničenu konzumaciju mineralne vode, edukativne radionice o dijabetesu, kao i besplatne preglede za sve zainteresovane.

Dragi prijatelji iz Dijabetes Kup, želimo vam puno sreće u organizaciji predstojećeg fudbalskog spektakla.

Sportski pozdrav iz Zemuna – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button