Obavezan lekarski pregled – USPEŠNO OBAVLJEN!!!

Briga o zdravlju je obaveza svih nas, naročito kada su u pitanju deca.
Mi brinemo. Mi smo STAR Zemun!!!

Sa početkom nove sezone dolaze i nove obaveze koje prate sportiste. Četvrtak, 12. septembar 2019. godine označen je kao važan datum u našem klubu, jer je lekarski pregled neophodan za pravilan razvoj i zdravlje sportista, dece naročito.

U saradnji sa ordinacijom sportske medicine SPORT MEDICO iz Beograda, naše mališane pregledao je istaknuti lekar, Dr Bojan Ćećez, specijalista sportske medicine i na taj način još jednom pomogao razvoju našeg kluba i pravilnom odgoju naših mališana. Doktore, Hvala Vam.

Sva deca uspešno su „prošla“ preglede, a mi smo još jednom dokazali da nam je briga o njihovom zdravlju ispred prvog mesta, bez konkurencije. Dragim roditeljima i pratiocima hvala na odazivu.

Sa ciljem da svima koji su zainteresovani da saznaju nešto o sportskoj medicini i nedostacima koji se utvrđuju prilikom sportskih pregleda (razni deformiteti, šum na srcu i sl.) predstavljamo deo emisije „Budućnost na planeti“ u epizodi Sportska medicina. Interesante i korisne informacije možete pogledati na SNIMKU.

Call Now Button