Naše snage jačaju… Jedan trening – sedmorica trenera

Poligoni motorike, koordincije, akrobatike zastupljeni su u svim oblicima na našim treninzima. Jer pre fudbalskog vodimo računa i mislimo na pravilan fizički razvoj svakog našeg polaznika.

Tu smo da ih naučimo kako da naprave kolut; kako da preskaču vijaču; kako da ustanu, penju se, provuku se… Nismo samo fudbalski klub. Mi smo škola.

I kada je na treningu veliki broj igrača, znanjem i iskustvom uspevamo da obezbedimo svima optimalan rad kroz zabavu i igru uz dovoljan broj trenera po grupi. Zato je prošlog četvrtka u našem klubu oboren rekord po broju trenera na jednom treningu: ŠEST grupa – SEDAM trenera.

Čak sedmorica trenera brinulo se na pomenutom treningu o dečacima, trudeći se da im svaki trenutak proveden na terenu bude nezaboravno iskustvo i lekcija iz koje su naučili nešto novo. Radilo se u šest grupa sa 8-10 igrača. Svaki od trenera imao je svoj poligon kroz koji su prolazili naši polaznici. Zadovoljna lica; gromoglasan pozdrav i aplauz na kraju treninga naš su najveći motiv i pokazatelj. Mi volimo decu. Mi smo tu zbog njih – MI SMO STAR ZEMUN!

Pored starosedelaca, trenera koji godinama brinu o razvoju dece: Miška, Marka, Pante i Slobe, trenerskom timu se krajem godine priključio i Simke, a početkom ove sezone i dva mlada momka, aktuelna fudbalera, sa velikom voljom i entuzijazmom: Aca i Stefan – HVALA SVAKOM OD NJIH!

Pohvala za sve naše polaznike i puno pozdrava za njihove roditelje i pratioce kojima nije teško da ih dovode na treninge i utakmice. Stoga, deco, nastavite da budete vredni i da radite naporno, jer se svaki trud isplati, kad-tad – ZAPAMTITE TO!

Verujte nam na reč, jer MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button