LJUBAV JE NAŠA SNAGA – Panta i „malci“ oduševili publiku

Treninzi se ređaju, utakmice dolaze i prolaze jedna za drugom i može se reći da sve ide svojim tokom. Ali oni… Oni ne prestaju da nas oduševljavaju svakim danom, sve više – ONI SU BUDUĆNOST!

Još jedna u nizu utakmica odigranih u dečijoj ligi, za naše mališane je novo iskustvo, nova lekcija, a za nas odrasle prilika da u njihovim detinjarijama uživamo.

Utakmicu koju je trebalo shvatiti kao i svaku prethodnu, ali i narednu, kao priliku za zabavu, naši igrači, popularni „malci“ podigli su na viši nivo. Viši nivo zabave, razume se.

Kuriozitet u odnosu na ostale utakmice je taj što su se na ovoj svi naši igrači „upisali u strelce“. I ne samo to. Raduje nas to: što su svaki gol proslavili zajedno, radujući se i smejući; što su se trudili i igrali jedan za drugog; što su svi bili kao jedan; što su POSTALI TIM!

Zaslužene pohvale su dobili neprelazni Milanče stub odbrane; Zorke koji je svojom „bombom“ razgalio roditelje; Mare koji je svojim „iskustvom“ vodio tim do pobede; Adi majstor za penale; najmlađi Kačar i Vuk zaljubljenici u fudbal i miljenici svih; Andra golgeter sa najluđim radovanjem i naravno, trener Panta za maestralno vođenje utakmice i motivisanje dece. Na kraju, dobili smo i malu čast u vidu slatkiša. Zasluženo, nema šta.

VIŠE GOLOVA NEGO GODINA: KAČAR LUKA – ROĐENI GOLGETER

Danas, više od drugih, izdvojio se najmlađi član ekipe, Luka Kačar svojom realizacijom stvorenih prilika od strane svojih saigrača. Rano je pričati, ali smisao za postizanje golova se ne može sakriti ni u najmlađem uzrastu, upravo to potvrđuje slučaj ovog dečkića. Želja i volja sa kojim trenira i igra utakmice neverovate su i ovog puta nagrađene velikim brojem golova. Čestitamo Luki, sa savetom da nastavi sa predanim radom i uživanjem u igri.

Još jednom, čestitke i pohvale za sve „malce“, za Pantu, za bezrezervnu podršku roditelja. Hvala vam što nas podstičete da budemo bolji i dajemo još više zarad vašeg uspeha.

LJUBAV JE NAŠA SNAGA – MI SMO STAR ZEMUN

Jedan glas, jedno telo: MI SMO STAR ZEMUN!
Panta sa svojim „malcima“: Milanče, Adi, Vuk, Zorke, Andra, Mare, Kačar
Call Now Button