STAR BEBE – prva utakmica, radost i pobeda!

Dođe trenutak kada shvatiš da je pravo vreme da pokažeš da baš i nisi tako mali. Shvatili smo. Po proceni trenera, najmlađi momci, deca rođena 2013. god. i kasnije spremna su da odigraju svoju prvu utakmicu!?

Ni ovog puta se nismo prevarili. Ni ovog puta nismo pogrešili. Naprotiv. Organizovali smo utakmicu našim najmlađim polaznicima i uživali u njihovoj igri, ponašanju, zabavi, proslavljanju pogodaka, druženju…

Dovoljno je reći da su treneri bez obzira na dešavanja na terenu i rezultat, utakmicu vodili ne skidajući osmeh sa lica (Sloba je čak u jednom trenutku i zaplakao, od sreće, razume se).

Malo „iskusniji“ Adi, Kačar, Vuk, zajedno sa Tekijem i drugovima učinili su ponosnim svoje roditelje, trenere i sve navijače koji su, nadamo se, shvatili da fudbal može i treba da pruža zadovoljstvo, naročito kada ga igraju deca.

Fudbalski klub STAR iskazuje ogromnu zahvalnost i ponos zbog ovih dečaka, njegovih „beba“ na svemu što su i što će u budućnosti prikazati. Drugarstvo nam je temelj, radom ćemo doći i do rezultata u vidu osmeha i zadovoljstva.

Naše vreme tek dolazi – MI SMO STAR ZEMUN!

Mi smo budućnost: Starove bebe slušaju instrukcije
Treneri Sloba i Peđa sa „bebama“: Adi, ĐŽile, Miki, Stepa, Andra, Tale, Vuk, Teki, Luka, Uki
Svi kao jedan – Mi smo STAR Zemun
Call Now Button