Početak zimske lige – STAR predstavlja šest generacija

Kad voliš ne osećaš umor. Kad voliš ideš dalje, uživaš, napreduješ. Mi volimo naše utakmice jer su nam nezaboravno, zabavno iskustvo i radujemo se početku zimskih liga.

Prvi put u istoriji kluba, u mogućnosti smo da učestvojemo sa čak šest različitih selekcija, od najstarijih momaka rođenih 2007. god., do naših „beba“ rođenih 2013. i mlađih. Ponosni smo što će preko sedamdeset naših dečaka i devojčica „braniti boje“ kluba i što će se bez obzira na rezultat posle svake utakmice zaoriti dobro poznato „MI SMO STAR ZEMUN!“

Kad smo kod rezultata… Svi naši članovi, njihovi roditelji, pratioci, navijači… trebalo bi da znaju da je osnovna filizofija našeg kluba da je fudbal zabava i upravo tako ćemo ga doživljavati u budućnosti i učiti decu da postoji nešto važnije od pobede.

Jedan od ciljeva kojima ćemo težiti je da se učešće naših ekipa u ligama neće svoditi na postizanje rezultata i stvaranje pritiska deci da se mora pobediti, već na to da deca uživaju u fudbalu kroz nadmetanje sa vršnjacima. Dalje, razvijaćemo i stvarati timski duh kod svih svojih članova, uključujući i roditelje i trenere. Sigurni smo da će se treneri truditi da svakom detetu daju priliku da se igra i zabavi.

Selekcija U11, učestvovaće u Ligi „Dragan Mance“ čije će se utakmice odigravati u balonu FK ALTINA u Zemunu, dok će sve ostale naše selekcije učestvovati u Sport Brothers League koja se održava na nekoliko lokacija, i to: balon RESTART 2; balon CRVENO-CRNO; balon FORTIS; balon CLASSICS i balon GEM8 (balon u kom treniramo).

APEL RODITELJIMA:

– Navijajte fer i sportski;

– Učesnici jedne fudbalske utakmice su igrači obe ekipe, treneri, sudija/e, navijači;

– Poštujte igrače svoje i protivničke ekipe i ne utičite na njihovu igru;

– Poštujte trenere svoje i protivničke ekipe i ne utičite na njihov rad;

– Poštujte sudiju i ne komentarišite njegove odluke;

– Poštujte navijače obe ekipe;

– Ne pričajte deci o taktici;

– Tokom utakmice podržavajte svoje dete. Ne kritikujte ga;

– Posle svakog treninga ili utakmice pohvalite svoje dete. Ne kritikujte ga.

DETE IGRA. TRENER TRENIRA. SUDIJA SUDI. VI SE ZABAVLJATE I UŽIVATE U FUDBALU.

Pravilnik o ponašanju pre, za vreme i posle treninga i/ili utakmice možete pročitati klikom OVDE, dok Pravilnik Lige možete pogledati/preuzeti OVDE.

„Starovci“, pokažimo da smo sportska porodica i budimo dobar primer našoj deci, ali i drugima.

NAVIJAMO ZA VAŠE USPEHE – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button