I ove sezone… Letnji kamp „KRUPANJ 2020“

I ove sezone, sada već treći put zaredom, kamp organizujemo u mestu Krupanj, u Spa hotelu Grand, dok je period boravka od utorka, 23. juna do utorka 30. juna 2020. godine.

O KRUPNJU – Krupanj se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane.

Zašto smo se odlučili za Krupanj? Odluka je i ove godine pala na Krupanj jer smo imali prilike da se uverimo u odlične uslove, počev od smeštaja, preko hrane do uslova za treniranje. Ovog puta smo se obezbedili odličan teren sa prirodnom travom koji je na raspolaganju samo za naš klub tokom boravka na kampu, kao i sportska hala sa parketom (u slučaju lošeg vremena). Uslovi spa centra sa bazenom u samom hotelu, kao i otvoreni bazen u blizini hotela preporučili su Krupanj kao idealno mesto za novi kamp.

Spa hotel GRAND se nalazi u centru Krupnja, okruženim predivnim parkom. Raspolaže sa 260 ležajeva u 1/2, 1/3, 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su renovirane. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže restoranom sa 350 mesta, Spa centrom sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, sobom za masažu, banket salom, kafe barom, kongresnom salom, rukometnim košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je i gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa veštačkom travom.

Na samom kampu pored održavanja treninga, utakmica i eventualnog odigravanja turnira sa lokalnim ekipama, planirano je održavanje različitih zabavnih edukativnih igara u prirodi, veliki broj šetnji, odlazak u pozorište, poseta Tršiću, etno kući Dobri potok i sl. U svakom slučaju dani će biti ispunjeni obavezama koje zahtevaju pripreme sportista, ali i vremenom predviđenim za razonodu i druženje.

Sa decom na kamp putuje najmanje četiri trenera, koji će u svakom trenutku voditi računa o disciplini i brigu o svim polaznicima kampa. Prijave za kamp su otvorene, a ukoliko ste zainteresovani za učešće možete se obratiti trenerima.

Kako nam je bilo prošle godine pogledajte na snimku u nastavku članka i uživajte. Naravno, fotografije Krupnja i izgled hotela, recepcije, soba, bazena i spa centra možete pogledati OVDE.

NAŠ KAMP JE TRADICIJA, POŠTOVANJE, ZABAVA, DRUGARSTVO – MI SMO STAR ZEMUN!

Starovci u Tršiću: Prošle godine smo obišli rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića
…i obišli Vukovu kuću
…treninge održavali u prirodi
…bili SVI KAO JEDAN
…a kako nam je bilo, svedoče osmesi!
Call Now Button