STAR bebe: radom, ljubavlju i zajedništvom do ostvarenja snova

Kada si mali (ili kad bar drugi tako misle), kada si krhkih emocija, kada se baviš određenim sportom samo zato jer te čini srećnim; samo zato jer ga voliš, tada je sigurno da ti svaki uspeh koji napraviš donosi ogromnu sreću i zadovoljstvo.

Kada si mali, nije ti bitno da li fudbal igraš napolju ili u zatvorenom, na prirodnoj ili veštačkoj travi, po kiši ili po suncu… Bitno ti je samo da trčiš za „najdražom igračkom“, šutiraš je, postižeš golove, smeješ se i raduješ sa svojim drugarima, saigračima, trenerima…

A nama je bitno da svaki korak koji napraviš u našem klub, bude iskorak napred. Da posle njega postaneš vaspitaniji, obrazovaniji i poslušniji. Da koračajući izrastaš u divno dete, a kasnije i u sjajnog čoveka, a nadamo se i u finalistu i osvajača Lige šampiona ili Svetskog prvenstva u fudbalu.

Ova deca… Ova deca to znaju. Ova deca to osećaju. Oni nam na najbolji mogući način „vraćaju“ a mi se svakodnevno borimo i navijamo za njihove uspehe: u školi, na fudbalu, u životu.

Jedan takav uspeh, za neke mali, za njih ogroman napravljen je u nedavno završenom jesenjem delu Sport Brothers League u kojoj su naši najmlađi dečaci zauzeli 2. mesto. Na stranu pobede, porazi, primljeni i dati golovi. Na stranu rezultat utakmice i poredak na tabeli. U prvom planu su njihovi snovi i ljubav koju gaje prema ovom sportu.

Draga deco, čestitamo vam i želimo sve najbolje. Nadamo se da ćemo vam se nekada, nekako odužiti…

Fotografije sa svečane dodele pehara i medalja pogledajte u našoj GALERIJI ili na FACEBOOK stranici

Ljubav prema fudbalu! Podrška roditelja! Posvećenost trenera! MI SMO STAR ZEMUN!

PONOS KLUBA: Uki, Stepa, Tadija, Miki, Mare (gornji red), Luka, Vuk, Adi, Žile, Andra (sede)
Svaki zajednički trenutak je prilika za novu lekciju
Uvek uz svoje „malce“: Sloba i Panta slave uspeh svojih pulena
CRVENA JE BOJA LJUBAVI: Mi smo spremni za pehar!

Call Now Button