POVRATAK NA MESTO USPEHA – Neša je „zeleno-plavi“!

Kako je dobro videti vas opet…

Trud, rad, znanje, iskustvo, posvećenost… samo su neke od osobina popularnog Šefa, inače koordinatora u našoj školi fudbala, čoveka zaduženog za unapređenje trenažnog procesa.

Iskustvo sticano na različitim stranama i u svim uzrasnim kategorijama prepoznato je od čelnika najvećeg zemunskog kluba i rezultat svega je angažman Nenada Slijepčevića u stručnom štabu seniorskog tima prvoligaša iz Gornje Varoši.

Na mesto gde je nekada sa velikim uspehom brusio fudbalske dijamante jedne od svojevremeno najboljih škola fudbala u zemlji, vratio se miljenik svih zaposlenih u klubu sa novim ciljevima, novim zadacima i izazovima. Sa zadatakom da ulaže u mlade igrače i vrati klub sa ogromnom tradicijom tamo gde pripada – društvu superligaša.

Zahvalio bih se svim ljudima iz kluba na dobrodošlici i gostoprimstvu. Godinama sam uživao u ovom klubu sa kojim sam napravio možda najveće rezultate i uspehe u karijeri. Lepo je ponovo biti na Gradskom stadionu. Što se tiče mog angažmana u seniorskoj ekipi, tu sam da pomognem mom bivšem klubu, kao i kolegi Kuljiću i ostalim članovima stručnog štaba, koliko god je u mojoj moći. Priča je fudbalska, ekipa je vrlo mlada, ali ipak sa određenim iskustvom. Čeka nas mukotrpan rad koji će trajati dugo, ali sam siguran da ćemo istrajati. Zato sam ovde. Svesni smo situacije u kojoj se nalazi klub, međutim, udruženim snagama idemo ka zajedničkom cilju. Ove godine je to opstanak u društvu prvoligaša, a za naredne ćemo videti. Ambicije uvek postoje. Naše je da radimo više od ostalih i pokušamo da što više mladih igrača promovišemo u prvi tim.

Neša će i pored rada u FK Zemun, nastaviti da obavlja funkciju i izvršava misiju obučavanja budućih fudbalera i u svom STARU. Mi mu želimo puno uspeha na novom radnom mestu, malo je reći da smo ponosni na njega i da ne sumnjamo da će sebe i naš klub predstavljati na način dostojan svom znanju i kvalitetima.

Ovo je jedan od prvih koraka u uspostavljanju saradnje između naše škole fudbala i omladinske škole FK Zemun, kojoj se svi radujemo i smatramo da je to veliki iskorak za nas, a ogroman dobtak za svu decu i zemunski fudbal.

I kao što reče jedan od bivših igrača: „Neša je najveći!“. Mi znamo da jeste. Mi smo STAR Zemun!

Neša u društvu stručnog štaba i Predsednika FK Zemun 1946
Call Now Button