STAROVCI U ŠKOLI STRELJAŠTVA (30/01/2021.)

U okviru vantrenažnih aktivnosti koje organizujemo za naše članove, trenere i roditelje, bili smo na času streljaštva. U saradnji sa Streljačkim klubom Novi Beograd, čiji smo bili gosti, a sve pod patronatom Streljačkog saveza Srbije oprobali smo se u pucanju iz sportske vazdušne puške.

Na mestu gde su stvarani mnogi šampioni u ovom sportu, pre svih Jasna Šekarić i Ivana Maksimović, sedeli su i naši malci, možda budući streljački šampioni, zašto da ne?! U našoj školi, fudbal je povod za pravilan razvoj na svim poljima i u drugim sportovima i disciplinama. Nikada nećemo odustati od naše filozofije!

Na organizovanom času streljaštva, uz neprestan nadzor trenera SK Ušće i naših trenera, deca su naučila osnove u rukovanju sportskom puškom, kao i ponašanje u streljani i za streljačkim mestom. Sigurni smo, po dečijim osmesima i reakcijama, da im je bilo lepo i da ovo za njih predstavlja novo iskustvu. Poučeni ovim i mnogim prethodnim primerima, nastavićemo da učestvujemo u vantrenažnim aktivnostima i u budućnosti.

Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Nenadu Putniku, predsedniku Streljačkog saveza Srbije na inicijativi i pomoći u organizaciji, kao i svim zaposlenima u SK Ušće Novi Beograd, na gostoprimstvu i profesionalnosti. Posebno se zahvaljujemo gospodinu Daliboru Fatiću na stručnosti i strpljenju za sve naše članove.

Mi smo pre svega, sportisti! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button