NOVA ODLIČJA | Starovci nagrađeni za trud i rad

Trud se na kraju uvek isplati. Mi to znamo. Svesni smo i vodimo se istinom da ćemo samo napornim radom kroz treninge i ostale aktivnosti doći do ciljeva. A naši ciljevi su zadovoljstvo, osmeh, ljubav…

Učešćem u zimskoj Sport Brothers Ligi sve smo ih ispunili i još koji više… Ne jureći za pobedama u klubu u kom sva deca igraju utakmice postigli smo rezultate na terenu i uspeli da se okitimo sa dva odličja na koja smo vrlo i posebno ponosni.

Starija generacija, dečaci rođeni 2012. i mlađi takmičenje su završili na prvom mestu u konkurenciji preko deset timova, dok su njihovi mlađi drugari, popularne „STAR bebe“ zasluženo završile među prve tri ekipe.

Svim učesnicima našeg kluba čestitamo i zahvaljujemo se na učešću i pravom sportskom reprezentovanju kluba. Nastavljamo da uživamo u svakom zajedničkom trenutku na terenu i van njega, jer tako treba i živi jedna velika srećna porodica!

JEDINSTVENI I TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH

Filozofija kluba da mlađa deca igraju sa starijom i tako stiču dodatno iskustvo i motiv, pokazala se kao ispravna i klub će i dalje zagovarati istu teoriju. Ponosni smo kada vidimo Vuka, Kačara ili Mićka kako biju bitke sa jednom, a neretko i dve godine starijom decom. Uživamo u bravurama sedmogodišnjaka Tekija, Andre i Žileta, dece koja su nosici igre godinu dana starije selekcije. Šta tek reći za našeg Jokera (Joca Bundalo, prim. aut.), dete o kojem ćemo tek pričati. Idemo dalje, sa istim pristupom – FUDBAL JE ZABAVA!

Zimski deo lige je završen, počela je sezona utakmica na otvorenom, očekuje nas još puno zabave, podrške roditelja, smeha, radosti, suza i tuge. Spremni smo na sve i unapred se radujemo novim izazovima…

…jer mi volimo fudbal i živimo za njega, jer Mi smo STAR Zemun!

Ja bih da igra još malo: Bivši as u društvu naših beba i trenera
Call Now Button