STAR OPEN DAY | Jelovac celi crveno-beli

Naizgled obično posle podne. Najlepši deo grada – Zemun. Park Jelovac. Nešto se dešava. Okupljaju se deca u crveno-beloj opremi. Čuje se muzika, graja dece i poneki komentar mnogobrojnih roditelja i pratilaca. Definitivno se sprema neki događaj. I spremao se. I održao se. I bio je spektakularan.

Na inicijativu trenera i roditelja, organizovan je prvi u nizu STAR OPEN DAY u kome su učestvovali svi oni koji čine STAR porodicu velikom, jedinstvenom i veličanstvenom.

Jednim prelepim špalirom, pozdravili smo drugare, osvajače trofeja i medalja u nedavno završenoj zimskoj ligi, fotografisali se, igrali, pevali, smejali… uživali u vatrometu koji je pripremljen u našu čast. Igrao se fudbal u kome su snage „odmerili“ roditelji i deca, jeli su se slatkiši i pili sokići. Naučili smo da igramo i „arjačkinje-barjačkinje“, igru koja je izmamila osmehe kako dece tako i slučajnih prolaznika koji su se tog dana zatekli u parkiću.

Bio je ovo prvi u nizu ovakvih i sličnih događaja koje ćemo organizovati za naše članove bilo da su deca ili roditelji, braća, sestre, tetke ili drugari… Mi smo porodica koja spaja i uvek smo tu da činimo decu srećnom.

Preponosni smo na sve učesnike, svako dete posebno, roditelje, trenere i sve ljude koji su nam toga dana ukazali poštovanje i čast i bili deo našeg okupljanja i na tome smo svima neizmerno zahvalni. Uskoro nas očekuje mnogo novih iznenađenja i mnogo novog zanimljivog sadržaja, a na nama je da se trudimo da uvek budemo ono što smo godinama zajedno gradili – PORODICA.

Fotografije i video materijal možete pogledati na našoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu.

Najlepše je kad si sa porodicom… Mi smo STAR Zemun!

Crvena je boja naše krvi, crvena je boja ljubavi: STAROVCI SVI KAO JEDAN!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button