LETNJI KAMP – ZLATIBOR 2021 | Nešto najbolje do sada…

Kao što je inicijalno zamišljeno kada smo krenuli sa organizacijom letnjeg kampa pre četiri godine, ove je u potpunosti ispunjeno sve ono čemu smo težili…

Pre svega, svi polaznici kampa, preko pedeset dečaka i Nađa, proveli su kamp u zdravlju i takvi se vratili svojim roditeljima – osnovni cilj je ispunjen i veoma smo ponosni na tu činjenicu. Pored stalne postavke od pet, u jednom trenutku je sedam trenera brinulo o zdravlju, zadovoljstvu i radu svih polaznika kampa, što je bio apsolutni rekord naše škole u organizovanju jednog ovako ozbiljnog događaja.

Dalje, ispunili smo sve ciljeve na terenu koje smo postavili pred nas na početku kampa: igrali smo utakmice, trenirali, obavili testiranja igrača i dobili dobru uvertiru za početak nove sezone.

Pored fudbalskih, bilo je i mnogo vantrenažnih aktivnosti… Igre u parku, odlasci na bazen, luna park, šetnje… Posebno smo ponosni na organizaciju izleta koji smo omogućili polaznicima ovogodišnjeg kampa. Deca i treneri su uživali u poseti Stopića pećini, Gostiljskim vodopadima i za kraj izleta etno selu i muzeju na otvorenom – Sirogojno.

Deca su nam svojim ponašanjem ukazala veliku čast svih sedam dana i ponosni smo što su baš oni naši članovi i što su takvi – dobri, poslušni, lepo vaspitani. Nije tajna da su „klinci“ bili prava atrakcija na Zlatiboru svih sedam dana, najviše zbog sjajne opreme, za koju je i ove godine zadužena kompnaija VIKTOR SPORT. I igrači i treneri su uživali u opremi koju su ovi dobri ljudi pripremili za njih. Više smo od poslovnih partnera. Hvala!

VELIKO BRAVO ZA NAŠE TRENERE – Fudbalski klub STAR Zemun želi da se zahvali i iskaže ogromno poštovanje svakom treneru posebno, za sve učinjeno ove sezone, za svaki trening, utakmicu, trening i na kraju i letnji kamp. Ljubav koju ste pružali deci svakodnevno tokom cele godine, vratiće se… Hvala Nešo, Miško, Mare, Panto, Simke, Stefane, Slobo – MI SMO STAR ZEMUN!

Za kraj, izuzetno nam je važno i znače nam pohvale osoblja hotela WAI TAI (SRK Zlatibor), kojima se ovom prilikom posebno zahvaljujemo na gostoprimstvu i profesionalnosti, jedva čekamo da se vidimo sledeće godine ponovo. Hvala svima koji su pomogli realizaciju našeg kampa, nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja. Nastavljamo dalje, sa puno ljubavi, borbeno i sa jasnim ciljevima – FUDBAL ĆE KOD NAS UVEK BITI ZABAVA!

Do novog druženja, Zlatibore, pozdrav…

Mi smo poseban nivo vaspitavanja… Mi smo STAR Zemun!

Pre odlaska u luna park: Lagana šetnja kroz centar Zlatibora
U timu je snaga: Učili smo decu pravim vrednostima
Poseta stadionu FK Sloboda Užice
Starovci u etno selu Sirogojno
Poseta Gostiljskim vodopadima
Zabavni trening u prirodi: Zašto da ne!
Call Now Button