MI VOLIMO FUDBAL | Bili smo deo Lige šampiona!

Uvek smo deo spektakla! Uvek smo tamo gde su deca, gde je fudbal, gde je uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Tako je bilo i ovoga puta…

Nismo se mnogo dvoumili kada smo videli poziv FK Crvena zvezda, za posetu utakmici u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U ovom trenutku, veliki broj naše dece, njih preko čedrdeset bili su u pratnji svojih trenera, gosti našeg šampiona i tom prilikom se proveli fantastično.

Pored pobede našeg predstavnika i pet viđenih golova, pored pregršt sjajnih poteza fudbalera, evrogolova, najviše smo uživali u atmosferi koju je napravilo preko 20.000 drugara iz raznih osnovnih i škola fudbala. Bio je to pravi praznik fudbala kako za igrače, tako i za sve okupljene na tribinama. Iskreno se nadamo da ovo nije poslednji ovakav potez i da će u budućnosti biti više utakmica na kojima će glavni navijači biti oni – NAŠA DECA!

Hvala FK Crvena zvezda na gostoprimstvu, a njihovom marketing timu na ljubaznosti i profesionalnom odnosu. Iskoristićemo priliku da im čestitamo na sjajnoj organizaciji jedne ovako velike manifestacije. Malo je reći da smo se osećali kao kod svoje kuće i uživali u svakom trenutku provedenom na stadionu. Radujemo se novim utakmicama, sa ambicijom da uvek budemo deo istih. Bravo Zvezdo, bravo deco naša!

Kompletnu galeriju fotografija možete pogledati na našoj Facebook stranici, kao i na našem Instagram nalogu.

SLIKA O KOJOJ SE GOVORI: Koliko smo uživali i koliko volimo ovu igru, govori zapravo to da smo dan posle utakmice dospeli na stranice sportskog portala Večernjih novosti, sa člankom u kome je glavna tema bila poruka naših igrača, kapitenu Milanu Borjanu. Sergej i drugari, ispisali su poruku: „Borjane, molim te, daj mi dres!“, što nije ostalo neopaženo pred objektivom našeg najvećeg dnevnog lista. Zahvaljujući tome, mali Starovci su postali internet senzacija. Ovom prilikom se zahvaljujemo Milanu Borjanu, velikom čoveku i gospodinu.

Mi volimo fudbal! Mi smo STAR Zemun!

Mi smo PRODICA – MI SMO STAR ZEMUN!
Poruka je jasna: MI VOLIMO FUDBAL!
Call Now Button