PRVI ZEMUN KUP – Mi smo uvek tamo gde je fudbal!

Naš grad. Naš sport. Mi smo tu. Upriličili smo događaj koji se na inicijativu vrednih mladih Zemunaca, održava u našem gradu. Entuzijasti iz organizacije GLAS MLADIH ZEMUN priredili su svojim sugrađanima spektakl u samom centru Zemuna, u kome je, pored 27 ekipa, učešće uzela i naša škola fudbala, sa svojom seniorskom „selekcijom“.

Ekipa koju su predstavljali naši treneri, prijatelji kluba i drugari, jednom rečju, zaljubljenici u fudbal, odigrala je tri utakmice i na sve tri ostavila dobar utisak na terenu, o organizacionom delu, više reči u nastavku…

Odmerili smo snage sa momcima iz ekipa El Maestro Grass i Orfanela, i pored dobre igre u obe utakmice i nekoliko izglednih prilika, nedostajalo je malo sportske sreće i malo više veštine pa da rezultati budu bolji i u našu korist. Ovako, ostaje žal za porazima u prve dve utakmice, kada se ekipa praktično upoznavala i odigrala zajedno prvi put. Utisak smo popravili u trećem meču, pobedivši ekipu Lido sa ubedljivih 3:0, uz odličnu igru na oba dela terena i golove iz lepih, pravih fudbalskih akcija… Čestitamo svim ekipama iz naše grupe na pobedama, fer i korektnom nadmetanju, Mi smo uživali u fudbalu. Sigurni smo da je ovo prva ovakva manifestacija na kojoj smo učestvovali i da će ih u budućnosti biti još mnogo. Radićemo na tome vredno i predano.

Pohvale koje smo dobili na račun organizacije kluba, izgleda, ponašanja, promocije kluba od organizatora i navijača, veoma su nam važne. Svaka reč podrške, svaka sugestija, pohvala ili primedba čine nas boljima i uspešnijima. Zaista, od prvog pojavljivanja, do kraja učešća, mislimo da smo dali dobar primer, pre svega deci, i da je ljubav prema igri ustvari ono što čini sport lepim. Mi volimo našu igru. MI VOLIMO FUDBAL!

HVALA IGRAČIMA I NAVIJAČIMA

Ekipu su na ovogodišnjem Zemun kupu činili naši treneri, njihovi drugari, poznanici i bivši članovi našeg kluba (što nas posebno raduje). Prvi put formirana, neuigrana ekipa, pokazala da je ima potencijala za nove projekte. Svima koji su proveli najmanje jedan minut na terenu i omogućili našoj školi fudbala pojavljivanje na jednom ovakvom događaju, dugujemo VELIKU ZAHVALNOST! Daćemo sve od sebe da im se uskoro i odužimo. Takođe, hvala svim našim navijačim, deci i njihovim roditeljima koji su bili uz nas i još jednom pokazali ljubav prema našem klubu. Ponosni smo, ponovo i iznova im se svaki put zahvaljujemo!

Jedno veliko bravo i hvala predstavnicima organizacije GLAS MLADIH ZEMUN na sjajnoj inicijativi, da naš grad dobije jedan ovakav, zvaničan i reprezentativan turnir u fudbalu, za početak, a uskoro nadamo se i u ostalim sportovima. Nadamo se zajendičkoj organizaciji i jednog turnira za male zemunske fudbalere. Momci kao što su Aleksa Radojičić i Igor Lazović (organizatori) veoma su potrebni našem Zemunu. Još jednom im čestitamo i želimo puno uspeha u ovom i budućim sličnim projektima.

NAŠI DRAGI SPONZORI I PARTNERI

Hvala kompaniji SOCCERBET, koja je donacijom opreme i regulisanjem učešća na pomenutom turniru, prepoznala važnost učešća kako naše škole fudbala tako i svoje kompanije. Nadamo se budućoj saradnji, u ime lepe i efikasne dosadašnje. A za izgled Starovaca, kao i uvek – VIKTOR SPORT. Prijatelji koji su uvek spremni da nam izađu u susret i ulepšaju nam svojim proizvodima svaki minut proveden na terenu, ali i van njega. Sa njima uvek izgledamo moderno, lepo i jedinstveno. Hvala!

Sve fotografije naše ekipe sa turnira možete pogledati na našoj zvaničnoj Facebook stranici, kao i na Instagram profilu.

Do nekog novog druženja na terenu, do neke nove prilike za uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, sportski pozdrav od škole fudbala STAR Zemun!

Sve je to ljubav, porodica, fudbal… SVE JE TO STAR ZEMUN!

Call Now Button