Petnaesta STAR sezona je počela…

Vreme je za zabavu…

U godini kada obeležavamo ne tako mali jubilej, petnaest godina postojanja, verujemo u uspešnu sezonu, punu zdrave i dobre dece. Sezonu u kojoj ćemo biti još brojniji nego do sada, u kojoj ćemo pokrenuti nove projekte… Sezonu u kojoj ćemo podići našu školu fudbala na još veći nivo.

Ciljevi su jasni. Mnogo rada, mnogo ljubavi, pravilnog razvoja i pedagoškog pristupa deci. I dalje bez bilo kakve pritiska rezultata. Pravili smo ga i do sada sa ovom filozofijom, pravićemo ga i u budućnosti. Naš rezultat biće zadovoljna deca, srećna i zdrava. Deca koja imaju zdrave životne stilove, sportske navike, razvijen timski duh i ljubav prema sportu.

Nastavljamo sa našim takmičenjem u ligama i na turnirima, sa takmičenjem sa nama samima. Želimo da pomeramo granice lepog ponašanja. Želimo da budemo primer – svima i u svemu. Želimo da iznedrimo lepo vaspitanu i školovanu decu. A to u kom sportu će biti šampioni, zavisiće od mnogo faktora, na nama je da im usadimo ljubav prema sportu i približimo značaj bavljenja sportom. Čvrsto verujemo da ćemo u tome uspeti. Da nije tako, ne bismo bili ovde, puni energije, entuzijazma i volje za napretkom.

Trudićemo se, koliko god je u našoj moći, da deci organizujemo različite vantrenažne aktivnosti. Odlaske u pozorišta, bioskope, na izlete, muzeje i slično… Što više detinjstva, igre i učenja kroz fudbal.

Očekuje nas velika borba sa svim preprekama i nedaćama. Imamo jaku volju. Imamo snagu. Imamo znanje. Imamo divnu decu za koju se vredi boriti i mi u tome nećemo posustati. Naprotiv. Deco, spremite se. Biće zabavno…

Mi se igramo, učimo, družimo, zabavljamo… Mi smo STAR Zemun!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button