Moša i Tirke sa Jelovca | Mi smo Žile i Teki i volimo fudbal!

Kada je ljubav snaga, tada je fudbal zabava…

Za njih dvojicu, više je od toga. Družimo se od rođenja, odrasli smo u istom parku, išli u isti vrtić, upsali se u isti klub. Obojica šutiramo levom nogom i mnogo, baš mnogo volimo fudbal. Mi smo Žile i Teki i ovo je priča o nama…

Rođeni smo iste godine, sa nekoliko meseci razlike i sigurni smo da je to baš tako trebalo da bude. Mi smo prosto zaljubljeni u sport koji nam donosi mnogo radosti i sjajna stvar je što možemo da budemo u istoj ekipi. Lako se dogovorimo oko pozicije u timu jer obojica šutiramo levom nogom, ali nas treneri „teraju“ da koristimo i desnu i za sada nam ide dobro. Nastavićemo da učimo i slušamo sve što pričaju.

Ono što je važno, pored toga što se volimo međusobno, volimo i sve drugare oko nas i to je ono što nas čini jednim pravim timom, ekipom, porodicom… Družimo se svi zajedno i kada nismo na treningu i to je ono što nas čini jačim i boljim.

Hvala našim roditeljima koji nam pružaju podršku i hvala trenerima što žele da budemo bolja deca, bolji ljudi i na kraju fudbaleri. Njihova podrška nam baš puno znači.

Ono što nas izdvaja jeste uživanje u svakom trenutku treninga, utakmice, igre na „male“ goliće u parku… Mi ne pravimo razliku i ne interesuje nas ništa osim uživanja u fudbalu u tim trenucima. Mi smo tu da se igramo, družimo i zabavljamo, jer mi smo deca koja žele da uberu sve plodove detinjstva. Naše druženje nam te želje ispunjava i srećni smo zbog toga.

Naša veza je jaka, a ljubav prema igri ogromna. Nas ne zanima da li igramo sa jednom ili dve godine starijim drugarima. Uvek ćemo dati sve od sebe. Taj trud nam se isplatio. na fudbalskom terenu i van njega. Postali smo veliki, pošli smo u prvi razred, nije mala stvar… Uvek uradimo domaći na vreme, slušamo roditelje i čekamo ono što najviše volimo – FUDBAL!

Jedan od nas dvojice navija za Crvenu zvezdu, a drugi za Partizan. Mi širimo ljubav i znamo da ćemo ostati drugari celog života. Voleli bismo da igramo „večiti derbi“ i da u dresu naše reprezentacije učestvujemo na Svetskom prvenstvu. Nije to samo san. Dajte nam malo vremena da to i dokažemo.

Mi smo Aleksa Žikić ŽILE i Teodor Latifić TEKI i sve vas puno volimo i pozdravljamo.

Društvo, je l neko za fudbalicu?

Mi smo za fudbalicu! Mi smo STAR Zemun!

Mi smo nerazdvojni: Mi smo Žile i Teki
Call Now Button