FUDBAL JE ZABAVA | Starovci i crno-beli klinci priredili spektakl

Pokazala su ova deca više puta koliko vole fudbal i kako se odnose prema njemu, ovog puta prevazišli su sebe i svoje mogućnosti.

Inspirisani lepim vremenom, motivacijom naših trenera, ali i imenom ekipe sa kojom se sastaju, odigrali su Nađa i naši dečaci sigurno najbolju utakmicu ove generacije.

Veoma motivisani i opušteni, ušli su naši klinci u utakmicu koja za nas nema nikakav rezultatski značaj, ali ne i za njih. Od prvog minuta videla se nadahnutost svih naših igrača, koji su tog dana došli da odmere snage sa drugarima iz FK Partizan.

I zasita su tako izgledali i jedni i drugi. Nadahnuto, motivisano, poletno, sa puno ljubavi prema igri, sa puno energije, žara, borbe za svaki pedalj terena.

U situaciji kada se fudbal igra iz čiste ljubavi, bez pritiska rezultata ili bilo kakvog drugog opterećenja, dolazi do ispoljavanja dečije mašte, koja je nemerljiva; dolazi do lepih poteza, akcija, šansi za gol. Jedino u toj situaciji fudbal ima smisla i zato je lep za igranje, gledanje i zato predstavlja „najvažniju sporednu stvar na svetu“. Suština je uvek ista: PUSTITE DECU DA SE IGRAJU I UŽIVAJTE!

U jednoj utakmici sa puno želje, požrtvovanja, lepih poteza, igrala su se deca dve škole fudbala čiji bi cilj trebao biti isti – ZABAVA! Kao nikada do sada, ni ovog puta neće biti reči o „rezultatu“, ali ostaće upamćena izjava našeg kapitena Nađe o tome kako je ovo naša najbolja utakmica do sada. I bi tako… Po završetku utakmice lep, sportski pozdrav u duhu fair play-a svih učesnika i dvojice trenera/pedagoga, i za kraj, naravno, zajednička fotografija.

Igramo fudbal za više ovakvih druženja, utakmica, emocija… Bravo deco i hvala!

FUDBAL JE DRUGARSTVO! Mi smo STAR Zemun!

Fudbal spaja ljude: Drugari iz našeg kluba i FK Partizan to znaju
Call Now Button