Zemun je crvene boje | STAROVCI NA NOVOJ LOKACIJI

Radimo; razvijamo se; rastemo i širimo u svakom fudbalskom i organizacionom aspektu. Ovog puta na red je došao izlazak na veliki teren u cilju poboljšanja uslova rada za naše članove.

Pred kraj polako odlazeće 2021. godine, naš klub i velikan iz Gornje Varoši, Fudbalski klub Zemun postigli su sporazum o saradnji koji je baziran na razmeni igrača i korišćenju terena sa veštačkom travom za potrebe naše škole fudbala.

Svakodnevna inicijativa zaposlenih u klubu dovela je do proširenja kapaciteta kada je reč o prostoru za trening, stoga i prvi put u svojoj istoriji imamo grupu igrača koja svoj trenažni proces sprovodi na otvorenim terenima kluba iz Ugrinovačke ulice.

Sjajni uslovi, veliki broj golova na terenu i vreme koje smo dobili na korišćenje od izuzetne su važnosti za unapređenje rada škole na svim nivoima. Sigurni smo da će deci i trenerima prijati nov ambijent, prostranstvo velikog fudbalskog terena, i da će rezultati rada biti vrlo uskoro vidljivi i da ćemo nastaviti da budemo prepoznatljivi po radu i fudbalu kroz igru i zabavu.

Zahvaljujemo se FK Zemun na sjajnoj dosadašnjoj i nadamo se još plodonosnijoj budućoj saradnji, posebno gospodinu Nemanji Glušici, direktoru omladinske škole, čoveku koji je prvi prepoznao naš trud, energiju i entuzijazam u radu sa decom.

Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button