NAŠA NOVA GODINA | Deda Mraz i u domu Starovaca

Nova godina je definitivno omiljeni dečiji praznik. Osećala se pretpraznična atmosfera u našem klubu već neko vreme, međutim, vrhunac slavlja i Novogodišnje euforije dogodio se na našoj proslavi povodom predstojećih praznika.

Baloni, igra, druženje, muzika, fudbal i naravno – neizbežni Deda Mraz. Bilo je svega te večeri u domu malih Starovaca. Ukrasili smo prostor balonima u našim, najlepšim bojama; bilo je svečano, praznično, veselo, lepo – uživali smo u svakom zajedničkom trenutku, kao i uvek kada se okupi naša velika, srećna STAR ZEMUN PORODICA.

Osmesi na licima dece, šala i takmičenje sa Deda Mrazom, pevanje Novogodišnjih pesmica; pozitivna energija; igranje fudbala sa trenerima i još mnogo toga lepog desilo se te večeri i dalo nam jak i veliki vetar u leđa da nastavimo da uživamo u fudbalu kroz igru, da mamimo njihove osmehe, da čuvamo njihove krhke emocije, da ih još više i još jače učimo pravim vrednostima.

Klupski suveniri, kalendari, društvena igra, pokloni sponzora za najbolje pojedince, samo su neki od detalja o kojima vodimo računa u nameri da usrećimo naše članove. Volimo kada dolaze vedri, odlaze nasmejani i srećni. Dajemo se stoprocentno, radimo mnogo, požrtvovano i posvećeno a sve sa ciljem da kroz takav pristup razvijemo ugled prestižne škole fudbala u kojoj vlada prijatna, porodična atmosfera i gde je akcenat na životnim načelima, zdravim navikama i vrednostima, pre nego na fudbalskom rezultatu.

KNJIGE ZA NAJBOLJE

Godina 2021. bila je „na terenu“ najuspešnija za naše male šampione. Nekoliko trofeja u različitim kategorijama tokom učešća u dečijim fudbalskim ligama, osvojen prvi Imperial kup za dečake rođene 2014. god. i mlađe, ali na kraju finale najprestižnijeg dečijeg fudbalskog turnira „Dragan Mance Cup 2021“ za Kačara, Mićka i ekipu. Momci su nagrađeni monografijama Dejana Stankovića i iskreno se nadamo da će se ugledati na ovog velikog fudbalera. Deco, još jednom vam se zahvaljujemo na svemu što ste i što činite za naš klub, svoj STAR Zemun.

Za kraj, hvala svim našim članovima, njihovim roditeljima, sponzorima koji su nam pomagali tokom cele godine. Hvala svim trenerima, njihovim porodicama i hvala našim prijateljima iz kompanije Balon Centar Srbija, na divnim kreacijama koji su oplemenili naš prostor.

Sve fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici, kao i na Instagram profilu.

Mi smo totalno drugačiji od drugih. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button