STAR Zemun SENIORI | Srcem do prvog trofeja

Kada je ljubav snaga, tada je fudbal zabava. Kada je želja i strast za igrom velika, onda imamo i sve rezultate. Zadovoljtvo, sreću, ispunjenost i na kraju i trofej. Momci, čestitamo!

Ideja da formiramo seniorsku ekipu, formiranu od mladih i talentovanih igrača, dala je svoje prve plodove. Grupa mladih momaka, entuzijasta. zaljubljenika u fudbal učestvovala je u GEM8 zimskoj ligi i posle nekoliko meseci takmičenja, došla do visokog trećeg mesta.

Najmlađi, sa najmanje iskustva, ali pre svega drugari i sjajna grupa ostvarili su značajan uspeh za naš klub. Predstavljali su nas na najbolji mogući način, pobrali simpatije svih učesnika lige, navijača, organizatora i na kraju, trud i volja im se isplatila.

Ponosni smo što su nas Andrija, Veseli, Mitar, Đuka, Sale, Lav, Fića, Matija i ostali momci predstavljali i izuzetno smo srećni što su bili i što će, nadamo se, i u budućnosti biti deo naše velike porodice.

Uvek smo tu da pozdravimo i podržimo, zdravu i iskrenu priču, mladost, energiju, želju. Deco, možete računati na nas. Do nekih novih uspeha, pozdravljamo vas i još jednom vam se zahvaljujemo.

Mi smo porodica! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button