LUKA KAČAR – drugar, vođa, „profesionalac“!

On je dete kome je fudbal sve. To pokazuje na svakom koraku i u svakom trenutku. On ne propušta treninge. On igra utakmice sa svojim vršnjacima, sa starijim drugarima, kada je povređen, bolestan. On trenira i kod kuće. Sam. Samo on, njegova volja i ljubav prema fudbalu. On je Luka Kačar, a ovo je priča o njemu…

Već dugi niz godina je član našeg kluba. Došao je tada kao još nezreli petogodišnjak. Sladak, detinjast, neodoljiv. Svojim motoričkim sposobnostima, pre svega, skrenuo je pažnju trenera na sebe, a ono što ga posebno izdvaja je njegova energija kojom pleni i borbeni duh koji je njegov zaštitni znak.

Vremenom, njegov period sazrevanja nije mogao ostati neprimećen. Kako je rastao, tako je postao ozbiljniji, posvećeniji i pokazivao nove osobine i karakteristike, koje ga sada čine jednim od najtalentovanijih dečaka u našoj školi fudbala.

Omiljen kako među mlađim, tako i među starijim drugarima, sa Lukom svi vole da budu u ekipi. Njegova neverovatna želja da oduzme svaku loptu, učestvuje u svakoj akciji, asistira, odigra, postigne ili odbrani gol svima su pokazatelj da je naš popularni Kale istinski vođa jednog novog talasa našeg kluba, i to je jedan od razloga zašto je omiljen među saigračima.

Dragi Luka, želimo ti, pre svega, dobrog zdravlja i sreće, da tvoja ljubav prema fudbalskoj lopti bude još jača i veća i da nam tvoji vanserijski potezi i tvoje asistencije i golovi još dugo mame osmehe. Bravo, šampione!

Fudbal je ljubav! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button