Održali smo tradicionalni LETNJI KAMP u Krupnju

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta. Uvek sam spreman pomoći na bilo koji način koji mogu, pa makar to bilo samo potpisivanje autobiografije. Dečiji osmeh je vredniji od sveg novca na svetu.
Lionel Mesi

Prošle godine smo počeli jednu lepu priču u saradnji sa hotelom GRAND iz Krupnja, tako da se nismo dvoumili gde ćemo održati kamp i ove godine. Sjajni kapaciteti za trening i odmor, ljubazno osoblje, kvalitetna hrana i smeštaj, preporučili su Krupanj kao idealno mesto za kamp našeg kluba i sada, kada sve sumiramo, sigurni smo da smo napravili pravi potez i da je Krupanj bio sjajan izbor.

Svi koji su bili polaznici ovogodišnjeg kampa, znaju kako je to izgledalo i kako nam je bilo. Ne sumnjamo da su utisci pozitivni i da su se deca sa kampa vratila puna impresija i lepih uspomena. Iz ugla kluba, kažemo da treneri jesu, pre svega zbog ponašanja svojih „učenika“ koji su u svakom trenutku bili fantastični – poslušni, vaspitani, dobri. Zbog toga što su takvi, kakvi su i nama je lakše – DECO HVALA!

Od ulaska u autobus, a naročito u Hotel i spa GRAND Krupanj, na svakom koraku osetili smo ljubaznost domaćina i spremnost da nam izađe u susret i ispuni svaki zahtev. Nadamo se da im nismo ostali „dužni“. Zaista, tokom svih osam dana kampa imali smo divan odnos sa zaposlenima na recepciji, bazenu i hotelskom restoranu i kuhinji. Najbitnije od svega nam je zadovoljstvo dece, koja su hotel i Krupanj napustila tužna. „Grandovci“ vidimo se dogodine – HVALA HOTELSKOM OSOBLJU!

Organizacija treninga, utakmica, turnira protekla je besprekorno dobro. Kada su u pitanju deca i kada postoji zdrava sportska priča i lep odnos među sportskim radnicima, organizacija jednog ovakvog kampa pravo je uživanje i zadovoljstvo. Nastavili smo sklopljena prijateljstva, ostvarili nova poznanstva i kontakte, na šta smo posebno ponosni. Pozdrav za domaćine Acu i Nikolu iz lokalnih škola fudbala, za novosađane Milana i Necka, za akademiju golmana koju uspešno predvodi gospodin Milan Bursać – TRENERI, HVALA!

Kada smo krenuli sa pričom oko kampa u toku prošle godine, od samog starta naišli smo na veliko razumevanje i podršku od strane roditelja naših igrača, kojima smo zahvalni na ukazanom poverenju i korektnom odnosu tokom trajanja kampa. Hvala što ste lepo vaspitali svoje dečake, uživali smo u svakom trenutku provedenom sa njima. U hotelu, u šetnji, na treningu, utakmici, na obroku… – RODITELJI, HVALA!

Kamp je obilovao zabavnim trenucima u vreme predviđeno za to, napornim radom kroz zabavu na treninzima, lepim potezima, akcijama i golovima na utakmicama i turnirima na kojima smo pokazali da polako ali sigurno izrastamo u pravi tim i pravi klub. Da nije fudbal najvažniji dokazali smo odlaskom u šetnje, izletom u manastir Tronošu i Tršić, zajedničkim gledanjem filmova, žurkama uz muziku i igru i sl. Da ne zaboravimo: treneri Peđa i Marko su položili ispit i dokazali da klub na njih može računati u svakom pogledu. Bravo momci! Cilj je ostvaren: svi smo želeli da produžimo boravak – STAROVCI, BRAVO I HVALA!

Kako smo se dobro zabavili u Krupnju, možete pogledati na dnu članka ili u našoj GALERIJI.

Do nove prilike za druženje i uživanje u detinjstvu, ne zaboravljamo ko smo – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button