Pravila ponašanja na treninzima i utakmicama

 

Klupski pravilnik

FK STAR održava treninge tokom cele godine, izuzev u julu i avgustu zbog letnjeg raspusta.

Članarina se plaća za period članstva (tekući mesec), a ne za broj treninga na kojima je polaznik bio.

Plaćanje članarine je do 15. (petnaestog) u tekućem mesecu.

Ukoliko dete nije dolazilo ceo mesec na treninge, plaća polovinu iznosa ukupne članarine. Ako je dete bilo na jednom ili više treninga, plaća članarinu u punom iznosu.

Prisustvo roditelja na treninzima i utakmicama je dozvoljeno uz primereno ponašanje i bez remećenja istih.

Svako dete koje postane član kluba u obavezi je da nabavi klupsku sportsku opremu (majica, šorts, trenerka, dres) koja se može kupiti kod trenera.

Klub pred početak svake sezone organizuje obavezan lekarski pregled za svu decu.

U toku letnjeg raspusta klub organizuje letnji kamp u trajanju od 7 do 10 dana ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih.

Klub svake sezone učestvuje u dečijim fudbalskim ligama i na turnirima na kojima se učestvovanje plaća posebno, nezavisno od članarine.


Timski pravilnik – TRENING

Svaki član kluba je dužan da dođe na trening najmanje deset minuta pre početka.

Svaki član kluba dolazi na trening u odgovarajućoj klupskoj sportskoj opremi (patike za fudbal, sportske čarape, šorts za trening, klupska majica, u zimskim danima i trenerka i duks, flašica za vodu, peškir)

Pre ulaska na teren skinuti sa sebe nakit, ili bilo šta što može ugroziti sopstvenu bezbednost, i bezbednost ostalih članova u toku treninga.

U slučaju kašnjenja na trening, ranijeg napuštanja treninga ili privremenog napuštanja terena obavezno se javiti treneru grupe.

Svi članovi kluba koji svojim ponašanjem ili na neki drugi način ometaju rad i ugrožavaju ostale članove, biće opomenuti ili odstranjeni sa treninga u slučaju ponavljanja prekršaja.


Timski pravilnik – UTAKMICA

Na utakmicu se dolazi najmanje dvadeset minuta pre početka utakmice (radi zagrevanja i pripreme ekipe), u vreme, i na mesto dogovoreno sa trenerom.

Igrači dolaze na utakmicu u opremi predviđenoj za utakmice (patike, takmičarski dres, šorts, štucne, flašica za vodu, peškir) ili u beloj majici, ukoliko još uvek nisu nabavili dres.

Svaki član kluba koji je dužan da se javi treneru (na treningu, pozivom ili porukom) u slučaju da neće moći da se pojavi na utakmici, kako bi se našla adekvatna zamena i popunio broj igrača potrebnih za utakmicu.

U slučaju kašnjenja na utakmicu, ranijeg ili privremenog naputanja utakmice, javiti se treneru.

Svi članovi koji su propustili trening ili iz nekog drugog razloga nisu informisani o vremenu i mestu odigravanja utakmice, dužni su da se o tome informišu kod trenera.

Svako nepoštovanje bilo kog od navedenih pravila biće sankcionisano od strane trenera.

Važno nam je da decu naučimo kako da se ophode prema obavezama, drugarima, trenerima, roditeljima, bilo da su na treningu ili utakmici
Call Now Button