Stranica posvećena partnerima i prijateljima Fudbalskog kluba STAR Zemun

 

Dragi prijatelji,

U skladu sa našom filozofijom „FUDBAL JE ZABAVA“ želimo da svakom detetu pružimo mogućnost da se igra, da kroz igru napreduje i da bude zadovoljno.

Posebnu pažnju u radu obraćamo na razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, a osnovni ciljevi su njihovo druženje, lepo vaspitanje i socijalizacija kako bi deca što lakše zavolela ovaj sport.

U 13. godini postojanja ponosni smo na to što su mnogi naši bivši polaznici, sada uspešni fudbaleri, košarkaši, atletičari, veslači nastavili svoj razvojni put. Osnovni cilj smo ostvarili – SVI SU ZAVOLELI SPORT!

Imamo veliku želju i motiv da nastavimo dalje istim putem, ali u tome nam je potrebna i vaša pomoć. Molimo sve zainteresovane institucije da u okviru svojih mogućnosti pomognu FK STAR u nabavci sportske opreme, rekvizita za rad, lopti…

Smatraćemo vas ne samo našim sponzorima, već i prijateljima, a logo vaše firme krasiće stranice našeg sajta i opreme koju za treninge koriste deca i treneri. Takođe, svi zaposleni u vašoj firmi koje se odluče da decu upišu u naš klub imaće specijalan popust.

Učestvujmo svi zajedno u razvoju srpskog fudbala!

Sportski pozdrav, FK STAR Zemun

ZA LINK DO INTERNET PREZENTACIJE FIRME KLIKNITE NA LOGO

Proizvodnja sportske opreme

Reklamni materijal

Dragan Mance CUP

Štamparija TONPLUS Beograd

Vrtić Ivin vozić Zemun

Kozmetički salon Studio LOTOS

Balon za fudbal SC GEM8

Nacionalna kuća hrane

Ordinacija sportske medicine

Ordinacija za fizikalnu medicinu

Prodaja eko kože