Nama je osmeh „lajtmotiv“…

Kaže poznata pesma Đorđa Balaševića. I još kaže „ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet ko te pita (?!)“

Želimo da upravo u tome leži naša snaga – U NAMA SAMIMA. Da radimo složno, da radimo jako i naporno, u miru i zadovoljstvu. Da budemo družina, po potrebi vojska, porodica, familija, da naša parola ne bude samo „mrtvo slovo na papiru“. Nego da sa ponosom, jasno, glasno i uzdignute glave izgovaramo: „MI SMO STAR ZEMUN!“

Učimo decu da vole svoje, da ne daju na sebe, da se bore za sebe i ono što je njihovo, ali da druge poštuju uvek i u svakoj prilici. Za sada nam poprilično dobro ide u tome i to primećujemo na zadovoljnim licima nače dece i njihovih roditelja. Što, negde i jeste naš osnovni cilj – ZADOVOLJSTVO.

Drago nam je i ponosni smo što naši članovi vole da dolaze na treninge; što poslušno upijaju svaku reč i pokret svojih trenera; što nam dolaze sa osmehom; što prihvataju sve pohvale, grdnje i kritike i što na kraju odlaze onako kako su i došli – NASMEJANI.

Kada uspemo da postignemo ono što zmo zacrtali na putu razvoja i prosperiteta našeg kluba, ne preostaje nam ništa drugo nego da u smiraj dana odemo na počinak sa osećajem ispunjenosti – SREĆNI.

Zadovoljni. Nasmejani. Srećni. MI SMO STAR ZEMUN!

Uz osmeh, sve je lakše: Najstarija ekipa našeg kluba
Uvek drage proslave rođendana…
…i omiljeni deo druženja – podela slatkiša
Call Now Button