BESPLATNA letnja škola fudbala za sve NOVOUPISANE članove!

Želimo svakom detetu da pružimo mogućnost da igra fudbal i bude zadovoljno i trudimo se da deci obezbedimo za to odgovarajuće uslove i pomognemo im u njihovom fudbalskom i socijalnom razvoju.

U skladu sa našom filozofijom da „fudbal treba da bude zabavan“, upravo tako ga i doživljavamo  – kao zabavu. Naš cilj je da deci pružimo što više zabavnih doživljaja sa loptom.

Prateći i verujući u svoju filozofiju i u ono što radimo, odlučili smo se da ovog leta, tačnije u avgustu mesecu omogućimo BESPLATNO TRENIRANJE svim zainteresovanim dečacima i devojčicama uzrasta od 5 do 12 godina, koji žele da nauče svoje prve fudbalske korake kroz igru i zabavu.

Sa decom će raditi licencirani treneri sa iskustvom u radu sa decom pomenutog uzrasta čiji je osnovni cilj i zadatak da svakom detetu posvete maksimalnu pažnju, odgovore na svako pitanje, daju savet i pre svega da učine da dete bude zadovoljno i srećno i da zavoli ne samo fudbal, nego sport uopšte.

Treninzi se održavaju UTORKOM i ČETVRTKOM od 19,00 časova na otvorenom terenu sa prirodnom travom FK Milutinac u Zemunu, ul. Nade Dimić 5-7.

Za kamp se možete prijaviti putem našeg Formulara za upis ili nas kontaktirati pozivom/porukom na brojeve telefona: 064/162.56.66 i 060/183.60.07.

Za svako dete je obezbeđen rad sa novom i savremenom opremom za trening mladih sportista, kao i odgovarajući POKLONI!!!

Pridruži nam se. Zabavi se. Nauči. MI SMO STAR ZEMUN!!!

Call Now Button