Starovci na „Rajku“ – Bili smo gosti FK Crvena zvezda

U skladu sa našim načinom vaspitavanja dece, nastavili smo akciju „Svoje voli, druge poštuj“ i u okviru nje gostovali smo našem najvećem klubu na utakmici sa FK Inđija.

Izuzetno iskustvo za sve „zvezdice“ koje su se tog popodneva u smiraj leta našle na tribinama, ali i za njihove roditelje i trenere. Fantastična atmosfera zasenila je samu fudbalsku predstavu ali smo sigurni da su i u jednom i u drugom naši dečaci uživali, što je i bio prevashodni cilj posete.

Posebno nas raduje činjenica da su se pozivu odazvali i roditelji i deca koji navijaju za „večitog rivala“ i dali nam jasan znak da smo na pravom putu i podstrek da zajedničkim snagama nastavimo da radimo na njihovom vaspitanju i pravilnom razvoju i socijalizaciji – bravo i hvala.

Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naše angažovanje i odazvali se pozivu. Kako nas u budućnosti očekuje još mnogo sličnih akcija (izleti, posete pozorištima, muzejima, zoo vrtu, utakmicama,…) nadamo se i većoj podršci i odzivu.

Hvala FK Crvena zvezda na gostoprimstvu i pomoći u organizaciji. Posebna zahvalnost i pozdravi za gospodina Predraga Trkulju, kustosa muzeja Crvene zvezde. Domaćinima želimo puno sreće u najelitnijem evropskom fudbalskom takmičenju i vidimo se uskoro ponovo!

Ljubav. Emocija. Prijateljstvo. Porodica – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button