Za još jači sponzorski pul – ALTA BANKA uz Starovce

Život bez prijateljstva je ništa. Mi to možemo potvrditi. Da li se to prijateljstvo zaslužuje? Veoma je moguće. Videćemo, pokazaće vreme. Naše je da budemo vredni. Da radimo, uživamo i volimo fudbal. A da je taj rad pošten i da je ta ljubav iskrena, oseti se na svakom koraku u našem klubu.

Izuzetno smo ponosni i drago nam je kada neko prepozna naš trud, rad i energiju. Kada neko prepozna svu tu ljubav usmerenu deci i za to nas nagradi; pomogne; motiviše. Ovo je priča o jednom dobrom delu…

Naime, kao mala škola fudbala koja ima za cilj da preraste u ozbiljan fudbalski klub za decu, prelazeći trnovit i dugačak put nismo ostali neprimećeni. Naprotiv. U moru dobrih dela u prethodnom periodu, na red je došlo veliko priznanje i čast za našu školu. Ovoga puta u vidu sportske opreme – dresova.

Da se deca i njihovi treneri, a naravno i roditelji osećaju lepo i da im je prijatno u našem klubu, ovog puta pobrinuli su se naši dobrotvori iz kompanija ALTA BANKA i ALTA PAY – PLATNA INSTITUCIJA. Novi dresovi, a još veći osmesi. Elegancija i lepota kroz sportsku opremu koju nose deca. Ima li šta važnije od njihovog zadovoljstva? Naravno da nema. Neko je to prepoznao i darivao našem klubu garniture dresova u kojima će deca uživati, a mi ponosno, polako, korak po korak rasti i izrasti u pravi, veliki klub. Kako nam i dolikuje i kako i zaslužujemo.

Fudbalski klub STAR Zemun ovom prilikom želi da iskaže zahvalnost kompaniji ALTA uz obećanje da ćemo biti dostojni reprezenti i da ćemo poštovati dobro delo kje su nam učinili, sa nadom da će se saradnja produbiti i nastaviti.

Takođe, veliko poštovanje za nenadmašne sportske prijatelje i partnere iz kompanije VIKTOR SPORT, one koji su tu uvek za nas i bez kojih mi ne bismo bili ovako lepi, elegantni, uspešni i srećni. Hvala na najboljim proizvodima. Hvala za profesionalnu saradnju i obostranu ljubav. Idemo dalje…

Sve za dečije osmehe… Mi smo STAR Zemun!

Oni su zadovoljni. Oni su srećni. Oni su STAR Zemun: generacija 2011.
Call Now Button