NAŠA UTAKMICA – nova prilika za uživanje

Svake nedelje, iznova se radujemo vikendu koji je pred nama, jer je to prilika kada možemo da pokažemo deo ili sve ono što smo naučili u prethodnom periodu na treninzima, igrajući fudbal u školi ili u parku.

„Naša utakmica“ trebala bi da predstavlja svojevrsni užitak za gledanje roditeljima i ostalim navijačima koji istinski znaju da uživaju u čarima dečijeg sporta. Od nastanka kluba, do danas opstala je filozofija da nam „rezultat“ nije bitan i da je zapravo naš rezultat proizvod velikog rada, velike ljubavi i posvećenosti.

Učili smo, učimo i učićemo decu da broje dodavanja, driblinge, udarce na gol, udarce glavom, duple pasove i ostale elemente fudbalske igre koje treba da nauče u ovom uzrastu, i da pre svega uživaju u njima. Treneri ih broje, beleže, popravljaju; roditelji ih podržavaju, bodre i čine sve pozitivne stvari kada je u pitanju razvoj i napredak njihovog deteta – to je naša deviza!

Nastavićemo da kod naše dece razvijamo sportski i timski duh; zajedničko radovanje i proslavljanje lepih poteza i golova; podršku svom drugaru; poštovanje svih aktera fudbalske predstave i naravno: podsticaćemo igranje fudbala kroz zabavu.

Iskazujemo ogromnu zahvalnost deci, roditeljima, navijačima, i svima koji su prepoznali naš trud i podržavaju našu filozofiju, a svaka pobeda, svaki gol, medalja ili trofej neka ostanu nagrada za predan i ogroman rad.

Uživaj u fudbalu, jer fudbal je zabava – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button