Letnji kamp Krupanj 2020 – dani koji će se pamtiti…

Tradicija je da se poštuje, a naš letnji kamp to jeste, i više je od toga! Letnji fudbalski kamp malih Starovaca je stvar porodične tradicije!

Treću godinu zaredom, ovoga puta u jednoj čudnoj, u najmanju ruku nepoznatoj atmosferi, Starovci su u pratnji svojih trenera krenuli put Krupnja. Ni elementarne nepogode, ni nepovoljna epidemiološka situacija nije mogla da spreči dečake i devojčice našeg kluba da ispune svoje zacrtane ciljeve i u njima maksimalno uživaju!

Uprkos svim nedaćama koje smo ostavili u Beogradu, trenirali smo nikad jače, uživali i igrali se nikad više. Igrali smo utakmice, putovali na izlet u Loznicu, i ove godine posetili smo rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, učili o starim srpskim običajima i zanatima, družili se sa sportskim prijateljima iz škola fudbala Rađ i Rađevac iz Krupnja…

Kada podvučemo crtu, možemo reći da smo izuzetno zadovoljni pre svega time što nismo imali velikih zdravstvenih problema, što nam je uvek i najvažnije. Zatim, imali smo odlične uslove za rad u svakom trenutku, zbog čega smo neizmerno zahvalni domaćinima iz hotela Grand i Turističke organizacije Krupnja.

Zahvaljujemo se prevashodno deci na ponašanju i na tome što su nas dostojno prezentovali tokom svih 8 dana kampa. Takođe, hvala svim dobrim ljudima iz Krupnja koji su se potrudili da nam boravak u njihovom mestu učine što prijatnijim. Hvala i bravo za trenere koji su sa velikim uspehom čuvali i sačuvali decu i na kraju hvala roditeljima na poverenju!

Došlo je vreme da razmišljamo o novoj destinaciji, jer naša tradicija ništa manje od najboljeg ne zaslužuje. Ukoliko do toga i dođe, Krupnju ćemo se uvek vraćati kao našoj drugoj kući! Sportski pozdrav!

Fotografije sa priprema možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Mi smo tradicija! Mi smo porodica! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button