Letnji kamp Krupanj 2020 – dani koji će se pamtiti…

Tradicija je da se poštuje, a naš letnji kamp to jeste, i više je od toga! Letnji fudbalski kamp malih Starovaca je stvar porodične tradicije!

Treću godinu zaredom, ovoga puta u jednoj čudnoj, u najmanju ruku nepoznatoj atmosferi, Starovci su u pratnji svojih trenera krenuli put Krupnja. Ni elementarne nepogode, ni nepovoljna epidemiološka situacija nije mogla da spreči dečake i devojčice našeg kluba da ispune svoje zacrtane ciljeve i u njima maksimalno uživaju!

Uprkos svim nedaćama koje smo ostavili u Beogradu, trenirali smo nikad jače, uživali i igrali se nikad više. Igrali smo utakmice, putovali na izlet u Loznicu, i ove godine posetili smo rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, učili o starim srpskim običajima i zanatima, družili se sa sportskim prijateljima iz škola fudbala Rađ i Rađevac iz Krupnja…

Kada podvučemo crtu, možemo reći da smo izuzetno zadovoljni pre svega time što nismo imali velikih zdravstvenih problema, što nam je uvek i najvažnije. Zatim, imali smo odlične uslove za rad u svakom trenutku, zbog čega smo neizmerno zahvalni domaćinima iz hotela Grand i Turističke organizacije Krupnja.

Zahvaljujemo se prevashodno deci na ponašanju i na tome što su nas dostojno prezentovali tokom svih 8 dana kampa. Takođe, hvala svim dobrim ljudima iz Krupnja koji su se potrudili da nam boravak u njihovom mestu učine što prijatnijim. Hvala i bravo za trenere koji su sa velikim uspehom čuvali i sačuvali decu i na kraju hvala roditeljima na poverenju!

Došlo je vreme da razmišljamo o novoj destinaciji, jer naša tradicija ništa manje od najboljeg ne zaslužuje. Ukoliko do toga i dođe, Krupnju ćemo se uvek vraćati kao našoj drugoj kući! Sportski pozdrav!

Fotografije sa priprema možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Mi smo tradicija! Mi smo porodica! Mi smo STAR Zemun!