Starovci na izletu | NOVI SAD OBOJEN U CRVENO

U moru treninga, turnira, utakmica, rešili smo da deci i trenerima priuštimo jedan potpuno relaksirajući dan bez pritiska, bez rezultata, bez takmičenja, sa puno zabave, opuštene šetnje, smeha, igre ali sa mnogo edukativnog sadržaja.

Za početak, krenuli smo vrlo raspoloženi i odlučni u nameri da se dobro provedemo. Prvo odredište u Novom Sadu bio je sportski centar Vujadin Boškov, centar u kome treniraju seniori i omladinska škola Vojvodine. Obišli smo trofejnu salu, terene, teretanu, centar za analitiku, čuli priču o istoriji našeg najstarijeg prvoligaša. Dobri domaćini kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na gostoprimstvu, poželeli su nam lep boravak u njihovom gradu uz želju da neki od naših članova u budućnosti obuku dres popularne Voše.

Nastavili smo put prema Alibegovcu i bili gosti naših sportskih prijatelja iz škole fudbala Olimpija. Odigrali smo utakmice, šutirali penale, fotografisali se i stvorili nova prijateljstva. Hvala kolegama i prijateljima iz škole fudbala Olimpija na lepom druženju i razmeni iskustava između dve škole fudbala koje imaju istu filozofiju i pristup dečijem fudbalu.

Ostatak dana proveli smo u šetnji gradom i u obilasku spomenika kulture, Petrovaradinske tvrđave, Zadužbinskog dvora, spomenika Jovanu Jovanoviću Zmaju i naše putovanje, završili smo posetom manastiru Krušedol.

Izlet je organizovan u saradnji sa turističkom agencijom BIG TOURS iz Beograda, a deca su sve vreme bila u pratnji licenciranog turističkog vodiča, gospodina Aleksandra Jablanovića koji se pokazao kao odličan edukator dece pričajući im o istoriji našeg naroda i samog grada Novog Sada, na čemu mu se posebno zahvaljujemo.

U vremenu koje je pred nama trudićemo se da obezbedimo mogućnosti i sredstva za što više ovakvih i sličnih druženja, izleta i edukativnih radionica i aktivnosti. Do novih akcija u režiji FK STAR, pozdrav svim ljubiteljima naše škole fudbala.

Više fotografija sa izleta, video snimaka i drugih sadržaja možete pogledati na našoj Facebook stranici i Instagram nalogu.

Mi smo izlet. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button