STAROVCI NA FUTSALU | Bili smo gosti KMF Zemun Samo Pravo

Zemun pripada zemuncima… Iz tog i iz mnogih drugih razloga, bili smo podrška sportskim prijateljima iz KMF Zemun Samo Pravo i ujedno njihovi gosti na utakmici 2. kola Prve lige Srbije u futsalu.

Bilo je ovo jedno lepo iskustvo za sve naše dečake, njihove roditelje i trenere. Nadamo se da su se deca zabavila i uživala u fudbalskoj predstavi u jednoj malo drugačijoj atmosferi od one na koju su navikli.

Svojevrstan doživljaj bio je izlazak sa igračima pre utakmice, a sigurni smo ono što je decu najviše obradovalo, bila je igra između dva dela utakmice, kada su naši majstori pokazali svoje umeće sa loptom i pobrali aplauze publike.

Lepi potezi, šanse na obe strane, Vukova prečka, stativa, Ducine i Despijeve bravure na golu i na kraju prelep gol iz voleja našeg malog bobardera Žileta upotpunili su nam i oplemenili doživljaj.

Zahvaljujemo se drugarima iz KMF Zemun Samo Praov na gostoprimstvu i pozivu da budemo njihovi gosti, želimo im puno sreće u nastavku prvenstva i hvala im što nas predstavljaju u „igri na petoparcu“ na najbolji mogući način. A mi idemo u nove izazove, akcije i doživljaje…

Galeriju sa fotografijama pogledajte na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Mi smo STAR Zemun!

Šampionska generacija 2013/14
Bili smo aktrakcija u zemunskom Pinkiju
Call Now Button