ZIMSKA SPORT BROTHERS LIGA | Starovci sa devet ekipa

Šta bi trebalo da predstavlja jedna dečija fudbalska utakmica? Da li je to spektakl za navijače/roditelje? Ili je možda poligon za lično promociju trenera? Da li je njen najvažniji akter sudija? Da li je pobeda najbitnija, ili ipak neke druge vrednosti, životne – korektnost, drugarstvo, sportski duh, nadmetanje, edukacija…? Hiljadu je pitanja, a odgovor samo jedan – DECA SU NAJVAŽNIJA!

Oni su glavni protagonisti meča za koji treniraju cele nedelje. Oni su ti koji svoju ljubav pokazuju na svakom koraku, u svakom minutu treninga, utakmice… Zbog njih ovo sve radimo, zbog njih se organizuju dečije utakmice, a ono što klubovi, treneri, roditelji treba da im obezbedimo jeste UŽIVANJE i srećno i bezbrižno detinjstvo.

Prepoznali smo Sport Brothers Ligu kao sjajnu, zdravu fudbalsku priču u kojoj želimo da učestvujemo bez imperativa rezultata, pobede, trofeja, medalje… Sva naša deca koja igraju utakmice, nagrađena su medaljama. Sva naša deca imaju dovoljan broj minuta da uživaju u igri. Na našu decu se ne viče. Kritike su konstruktivne i dobronamerne. Pohvala je više nego kritika. U osnovi svega je NAUČITI DA (se) IGRAŠ FUDBAL i dobro se ZABAVITI!

Ove sezone, nastupamo u zimskoj Sport Brothers ligi sa devet različitih ekipa uz mogućnost povećanja broja istih. Nećemo se, kao što nismo nikada do sada, opterećivati rezultatom, nego ćemo se skoncentrisati na nešto drugo, važnije, značajnije – ZADOVOLJSTVO!

Organizatorima lige želimo puno uspeha u predstojećoj ligi, svim našim drugarima iz ostalih škola fudbala i klubova takođe, a našoj deci i roditeljima želimo – JEDINSTVO, ZABAVU I RADOST.

Mi smo totalno drukčiji od drugih! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button