NAŠE UTAKMICE – ljubav, zdravlje i vaspitanje

Još jedan uzbudljiv vikend je iza naših mališana…Novo kolo u ligi donelo je nova uzbuđenja, nove lepe poteze, nova radovanja, tugu, suze, smeh, ponos…Sve kada se sabere i oduzme: svi golovi, asistencije i driblinzi, sve pobede, porazi i nerešeni rezultati… Sve staje u jednu rečenicu – ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE!

Fudbal može biti povod da se okupimo; da provedemo nedeljno posle podne zajedno, kao porodica. Međutim, nikada ne smemo zaboraviti, ni mi treneri, a ni roditelji, navijači, da smo na utakmici pre svega zbog dece i njihovog zadovoljstva i sreće.

Utakmica koju igraju deca naše škole, nikada nije, niti će predstavljati poligon za „promociju“ trenera, zabavu za navijače ili nešto treće. Čuvanje zdravlja; vaspitanje dece; način kako da se ponašaju tokom utakmica; kako da reaguju na odluke sudija ili ponašanje navijača; kako da prihvate poraz, kako da ne polete u pobedi; kako da poštuju svoje i drugare sa kojima igraju – NAŠI SU OSNOVNI CILJEVI! I nikada nećemo odstupiti od njih!

Fudbal u dečijem uzrastu svakako nije i ne sme biti „stvar broj 1“, niti nešto oko čega treba brinuti! Zdravlje je nenadoknadiv resurs i našoj školi fudbala ono je bitnije od svega na svetu!Podignimo svest o pravilnom razvoju dece… Svi zajedno! Čuvajmo se!

Čestitamo svakom našem detetu na prikazanoj želji i samoj igri. Njima se zahvaljujemo za poslušnost i prihvatanju naših vaspitnih normi. Bravo i hvala za svakog trenera koji nesebično deci pruža ljubav u svakom trenutku treninga ili utakmice. Hvala roditeljima koji su nam neizostavna podrška, koj su tu iz nedelje u nedelju, koji nam pomažu da zajedničkim snagama pozitivno utičemo na naše mališane.

Idemo dalje, sa još više, energije, ljubavi i entuzijazma!

Fotografije sa utakmica možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Fudbal je zabava! Mi smo STAR Zemun!

STAR Zemun bebe: Generacija 2015
Polako postajemo ozbiljna ekipa: Generacija 2012
Talenat-energija-tim: Generacija 2014
Bivši i budući asovi: Generacija 2013 sa legendom, čika Borom Cvetkovićem
Call Now Button