JEDNODNEVNI IZLET – Starovci kreću PUTEVIMA KARAĐORĐA

Starovci kreću „Putevima Karađorđa“!

U saradnji sa turističkom agencijom Big Tours, a u cilju edukacije i obrazovanja naših članova, krajem marta organizovaćemo izlet na kome će deca imati prilike da se upoznaju sa važnim delom srpske istorije pre i posle Prvog srpskog ustanka…

Prolazeći kroz Topolu, Oplenac, crkvu Sv. Đorđa, kuću Kralja petra, Orašac i Aranđelovac sa Bukovičkom banjom uz neprestanu zanimljivu priču i interakciju sa vodičem, sigurni smo da će ovaj put ostaviti na decu jedan poseban utisak i nesvakidašnji doživljaj koji će pospešiti njihov kasniji razvoj i obrazovanje.

Pored pratnje najmanje četiri trenera, deci će kao što smo spomenuili, tokom celog dana na raspolaganju biti turistički vodič; obezbeđen je ručak; fudbal kao nekada – „na livadi“; čas u prirodi; igra; edukacija; socijalizacija dece!

ZAŠTO IZLET PRE FUDBALA?

Pitanje na koje nije teško dati odgovor. Zaista… Mi smo pre svega škola, fudbal je na mestu iza zdravlja, obrazovanja, socijalizacije. Nalet modernih tehnologija; sve više dece „na pametnim telefonima, tabletima“; sve manje tradicionalne nastave u školama usled pandemije; nedovoljno čitanja, edukovanja, informisanja; previše fudbala, rezultata, utakmica, pobeda, poraza, turnira… Naveli smo samo neke od razloga zašto smo se odlučili da našu decu povedemo na put na kome se pisala istorija našeg naroda. Želimo da ih navedemo da više čitaju, uče, obrazuju se. Cilj nam je da sa njih skinemo teret profesionalnog fudbalera u ovom uzrastu. Nije važna ni pobeda, ni gol, ni trofej, ni medalja – ono što će ostati iza nas biće zdrava deca i kasnije školovani i sposobni ljudi. Idemo da učimo kroz igru i zabavu. Još smo mali, ima vremena za fudbal i uspehe…

Svi zainteresovani članovi, mogu se prijaviti porukom sa podacima: Ime i prezime deteta, JMBG na broj telefona: 060/1836007. Upoznajmo našu zemlju! Sačuvajmo tradiciju! Poštujmo istoriju!

PRIJAVE SU U TOKU! Vidimo se!

Mi smo škola! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button