TRENERSKI TIM: Pre svega prijatelji!

Počelo je pre trinaest godina, sada već davne 2006. godine. Inicijativa mladih i ambicioznih fudbalskih radnika, entuzijasta i istinskih zaljubljenika u decu i fudbal prerasla je u jednu zdravu priču koja se temelji na prijateljstvu svih trenera. Ovo je kratka priča o njima.

Bivši rivali sa beogradskih terena, kasnije saigrači i nerazdvojni drugari došli su na ideju da osnuju jednu od prvi škola fudbala za decu uzrasta od pet do dvanaest godina na teritoriji Zemuna i šire okoline. Miško i Neša, započeli su „rudarski posao“ i krenuli sa školovanjem mladih polaznika čije je interesovanje kao i njihovo – fudbal.

Pomenutom dvojcu, u jesen 2009. godine pridružuje se njihov bivši igrač iz omladinskog i seniorskog pogona FK Milutinac, mladi i nipta manje energični Sloba. Zajedno, nastavljaju da krče svoj i put dece koju treniraju sa većim i manjim uspesima.

Trenerski tim, ne sluteći da će kroz nekoliko godina prerasti u porodicu, pojačan je još mlađima… Panta i Mare, vršnjaci, drugari, saigrači postaju deo tima koji ima jedan cilj – fudbalsko i socijalno opismenjavanje dece. Sa velikim uspehom, pod patronatom svojih starijih kolega i mentora rade na razvoju i unapređenju Kluba.

Povećanjem broja članova, neophodno je bilo povećati i broj trenera i osavremeniti stručni kadar. U godini kada FK STAR doživljava najveću ekspansiju, deo prodocie postaje Simke, futsal trener, pravo malo osveženje u trenerskom timu. Kao bivši saigrač Pante i Slobe, nije mu bilo teško da se brzo uklopi u novu sredinu i prihvati sistem rada Kluba, koji vremenom, njegovim prisustvom postaje bogatiji.

Na kraju, početkom tekuće sezone, stiže nam tandem bivših Slobinih igrača. Opet prijatelji, opet drugari i saigrači, Stef i Aca poslednji su delovi mozaika koji trenerski tim čini jednom neraskidivom celinom. Pristup ovih mladih momaka u radu sa decom naišao je na pozitivne reakcije kolega, dece i roditelja. Pred njima dvojicom je lepa budućnost, preostaje im samo da vredno rade i slušaju svoje mentore.

Trenerski tim FK STAR u sezoni 2019/2020. čine: Miloš Mihajlović, Nenad Slijepčević, Slobodan Milošević, Predrag Pantić, Marko Milošević, Predrag Simić, Aleksandar Veseli i Stefan Milošević.

Mi smo porodica. Mi smo tim. MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button