HVALA prijateljima i sponzorima Kluba

Život bez prijateljstva je ništa.

Marko Tulije Ciceron


Činjenica je da bez njih ne bismo bili ono šta smo danas. Ne bismo bili uspešni. Ne bismo bili ovoliko srećni i ponosni. Oni su naši prijatelji, dobrotvori, sponzori. Zato ćemo se potruditi da ih sve spomenemo, a onima koje smo slučajno izostavili unapred se izvinjavamo.

VIKTOR SPORT – Hvala našim dragim proizvođačima opreme sa kojima izgledamo moderno i kako mi to vidimo – spektakularno. Njihovi dresovi, markeri, šuškavci i ostala sportska oprema čini nas jedinstvenim na našoj teritoriji, a ujedno i lepim i ozbiljnim. Hvala još jednom od srca!

PRESS CODE, TONPLUS – Saradnja sa štamparijama za naš Klub je od izuzetnog značaja i najbolje se ogleda na polju razvoja marketinga FK STAR. Da li su to nalepnice, blokovi, kalendari o kojima smo već pisali… Svesni smo činjenice da nam je prijateljstvo i poznanstvo sa njima umnogome pomoglo na putu razvoja kluba. Nastavljamo dalje da se družimo i sarađujemo, do neki novih sjajnih poduhvata.

SWA TEAM – Još jedna u nizu firmi koja pomaže marketing timu Kluba, je štamparija koja nam uvek nesebično daruje svoje proizvode: zastave, banere, stone zastavice. Izuzetno smo zahvalni na dosadašnjoj saradnji i nadamo se da će ona u budućnosti preći na novu lestvicu i realizovati projekte na obostrano zadovoljstvo.

Pored navedenih, zahvaljujemo se svima koji su u godini za nama bili uz nas i pomagali nam, svako na svoj način i u skladu sa svojim mogućnostima. Hvala dizajnerima, fotografima, sportskim prijateljima, organizatorima liga u kojima smo učestvovali, roditeljima, navijačama na pomoći podršci. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe kako bismo uzvratili na najbolji mogući način.

Mi širimo prijateljstvo. Mi širimo ljubav – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button