FK STAR U NOVOM RUHU – Ulepšali smo svoj dom!

Naša kuća ima novo izdanje. Zahvaljujući dobrim i plemenitim ljudima, koji su prepoznali naš trud, entuzijazam, ambiciju i energiju koja nas nosi, naš sportski centar, klub, dom u kome održavamo naše treninge i provodimo mnogo vremena izgleda onako kako nam i dolikuje – SJAJNO!

Iz čiste ljubavi prema našim malim fudbalerima trudimo se i trudićemo se da se u našem klubu osećaju kao kod kuće i da im svaki trenutak kod nas ostane u lepom sećanju, ispunjen našim slikama i bojama.

Za početak smo, uz veliku podršku i pomoć kompanije SWA TEAM iz Zemuna, naše prostorije opremili banerima na kojima se vide nasmejana lica naših članova, detalji sa treninga, naši motivi, druženja, dečiji zagrljaji. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom usluga i neizmerno smo zahvalni na pomoći. Nadamo se da je ovo zaista, tek početak jedne divne i za obe strane uspešne saradnje.

Posebnu zahvalnost iskazujemo gospodinu Milanu Beševiću i njegovoj saradnici Katici Mihajlović na profesionalnom odnosu, ljubaznosti i gostoprimstvu.

Takođe, fotografije, svetleća reklama na kojoj se vidi „naša zvezda“ u punom sjaju, deo su našeg novog enterijera. Starovci, ne staju idemo dalje sa ulaganjem u poboljšanje uslova života i rada u našem klubu!

FK STAR Zemun – NAŠA KUĆA!

Call Now Button