Porodica je da se čuva: POBEDIĆEMO, ZAJEDNO!

Mi smo odgovorna i složna porodica koja želi i ume da se čuva… A šta će nas bolje sačuvati od NAŠE ZVEZDICE…

VIKTOR SPORT I STAR ZEMUN: saradnja na još višem nivou

Ko je uvek tu kada je teško. Prijatelji, naravno. Potrebno je da vam se „nađu“, da znate da neko misli na vas i želi vam dobro. Zahvaljujući upravo takvom odnosu, naša najsjanija zvezda sa parolom „MI SMO STAR ZEMUN“, stigla je i na maske koje su nam u ovo doba neophodne. Još jednom su se naši prijatelji iz kompanije VIKTOR SPORT pobrinuli da nam ulepšaju svakodnevicu i ove dane bez fudbala i druženja učine zanimljivijim. Njihovom zaslugom, od nedavno imamo dekorativne maske sa našim motivima. Hvala vam, dragi prijatelji i saradnici u ime svih naših članova, njihovih porodica i u ime našeg kluba. Veliki pozdrav!


U borbi za koju se iskreno nadamo da će vrlo brzo prestati, neophodno je da svi postupamo odgovorno kako bismo sačuvali sebe i svoje najmilije. Naš STAR, naša druga kuća i porodica je tu da se međusobno pomaže i čuva. Sigurni smo da će nam maske u našim klupskim bojama doprineti boljem osećaju tokom izolacije i da će nas uvek podsećati da je zdravlje na prvom mestu.

Dragi naši Starovci, koliko god bilo teško i koliko god nedostajali jedni drugima, potrudili smo se da vam ulepšamo trenutnu situaciju, jer mi smo porodica. A porodica je da se voli i čuva…

Hvala vam za sve fotografije sa našim dekorativnim maskama koje ste nam poslali i koje nam još uvek šaljete. Ukoliko želite da vidite naše lepe fotografije koje će jednom postati uspomena, posetite našu Facebook stranicu i uživajte.

Mi mislimo jedni na druge. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button