Uvek prvi i među najboljima – Talent Centar i STAR započeli saradnju

Želiš da budeš prvi? Želiš da budeš najbolji? Jedinstven i drugačiji? Moraš da budeš uvek u toku i pratiš nove tendencije u razvoju poslovanja bez obzira na delatnost.

Naš klub se oduvek trudio da svojim članovima i budućim saradnicima omogući i pruži informacije i prikaže se u što boljem izdanju, težeći da uvek ide u korak sa vremenom i prati savremene trendove i moderne tehnologije. Pored većine dostupnih elektronskih medija i društvenih mreža pokušaćemo da razvoj kluba unapredimo i podignemo lestvicu pomoću saradnje sa onima koji znaju kako se to radi i žele da nam u tome i pomognu.

Ovoga puta, sa ponosom obaveštavamo sve naše pratioce da je nedavno pokrenuta nova jedinstvena internet platforma koja okuplja zainteresovane škole fudbala sa područja Balkana, a čiji smo i mi članovi.

Zahvaljujući ažurnosti našeg marketing tima uspostavili smo saradnju sa kolegama iz Talent Centra, i omogućili svima da se na pomenutoj platformi informišu o našoj školi fudbala. Izuzetno se radujemo zbog začetka jedne lepe priče čiji smo deo od samog početka, sa nadom i željama da razvojem platforme u budućnosti i naša škola fudbala zauzme odgovarajuće mesto i igra ozbiljnu ulogu u unapređenju dečjeg fudbala u Srbiji.

Posetite platformu www.talentcentar.com kao i njihovu Facebook i Instagram stranicu. Kao prva škola fudbala sa područja Zemuna, pozivamo i ostale kolege da se uključe u rad platforme koja postoji i radi u interesu svih nas, istinskih fudbalskih radnika i zaljubljenika.

Dragi sportski prijatelji, čast nam je da ste nas prepoznali kao vaše buduće saradnike, te se nadamo da će se tek započeta saradnja razvijati i širiti na zadovoljstvo svih. Još jednom – hvala na ukazanom poverenju. Lepa sportska priča je krenula. Mi smo raspoloženi za druženje.

Mi smo prvi. Mi smo jedinstveni. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button