The land of STARs – HAJDE DA SE IGRAMO!

Nema odmora za naš kreativni tim! Obećali smo početkom godine da nas čekaju mnoga iznenađenja – predstavljamo vam jedno od njih.

Izuzetna posvećenost i ljubav svih u klubu rezultirala je još jednim novitetom koji smo pripremili za našu dragu decu, a na koji smo posebno ponosni. Sa ciljem i željom da ulepšamo dane bez škole našim članovima, osmislili smo našu društvenu igru koja pre svega ima edukativni, a onda i zabavni karakter. Dragi Starovci, pred vama je vaša igra: The land of STARs. Budite ponosni na to što ste jedinstveni i drugačiji.

The land of STARs je društvena igra proistekla iz inicijative naših trenera koji se nadaju da će se deca pre svega, a onda i njihovi roditelji dobro zabaviti i da će uživati. Savladajte prepreke, iskoristite džokera, pokušajte da se ne okliznete na bananu ili da ne dobijete crveni karton i potrudite se da se pobedničkim stepenicama popnete do samog vrha i postanete apsolutni šampion naše „zvezdane zemlje“. Naveli smo samo neke od prepreka i nagradnih polja, a prepustićemo vama da kroz igru otkrijete sami ostale čari naše igre.

BONUS IGRA! Kako smo vas ranije navikli na iznenađenja i neobičnosti, nastavili smo i dalje sa tim trendom. Okrenite tablu za igru i uživajte u našoj bonus igri i odmerite snage sa svojim „protivnikom“ – JEDAN na JEDAN!

Dragi naši, nadamo se da ćete uživati u igri koja je pred vama i da smo kao i uvek do sada ispunili vaša očekivanja. Igrajte se sa društvom ili jednostavno dragoj osobi poklonite za rođendan nešto što je jedinstveno i nešto što predstavlja deo porodice kojoj pripadate. Budite originalni!

Hajde da se igramo… MI SMO STAR ZEMUN!

The land of STARs – Poruči svoj primerak igre, zabavi se i uživaj
Call Now Button