SVOJE VOLI, TUĐE POŠTUJ… svi smo naučili lekciju!

Šta se to šareni na zelenom tepihu?! Starovci u raznim bojama, u dresovima različitih klubova i reprezentacija bili su toga dana na treningu i ofarbali naš klub poštovanjem, ljubavlju i fair play-om.

Sproveli smo našu akciju pod nazivom „SVOJE VOLI, TUĐE POŠTUJ“ a sa ciljem da našim članovima objasnimo i pokažemo koliko je važno znati na koji način se voli klub za koji igraš ili za koji navijaš, kao i na koji način se poštuje klub čiji nisi fan. Čvrsto verujemo da smo uspeli u tome.

Naime, na pomenutom treningu imali smo nekoliko Mesija, Ronalda, Neymara, Mbapea, Salaha, Dibalu; imali smo buduće članove Liverpula, Barselone, Crvene zvezde, Real Madrida, Mančestera, Partizana, Lacija, ljubljanske Olimpije, Liverpula, Juventusa, itd. Međutim, bilo je i onih koji su istakli da navijaju za svoj FK STAR Zemun i na tome im se posebno zahvaljujemo, jer i to je deo naše akcije.

Bravo za svako dete koje je ponosno nosilo dres svog idola ili omiljenog kluba, hvala roditeljima na podršci i bravo za trenere koji su u svakom trenutku posvećeni dečijoj edukaciji, obrazovanju i pravilnom razvoju.

Sve fotografije sa treninga na kome smo učili reči „ljubav“ i „poštovanje“, pogledajte na našoj Facebook stranici.

Za kraj poruka svim ljubiteljima sporta: ŠIRIMO LJUBAV! SVI SMO LJUDI, SAMO NAS BOJE DELE!

Mi znamo da volimo! Mi znamo da poštujemo! Mi smo STAR Zemun!

Oni su razumeli suštinu i ciljeve naše akcije: Mali Starovci i njihovi treneri
Call Now Button