STAROVAC HUMANITARAC | Pomoć je u pravim rukama!

Uz pomoć naših divnih devojčica i dečaka, ali i njihovih roditelja i pratilaca, sproveli smo humanitarnu akciju i prikupili dovoljno sredstava u vidu garderobe, igračaka, slatkiša, knjiga i sredstava za ličnu higijenu, i pripremili prigodne paketiće za one kojima je sve ovo neophodno i preko potrebno.

Ove godine prvi put, a nadamo se da će postati lepa tradicija, posetili smo dobre ljude iz OŠ Radivoj Popović u našem Zemunu, škole za obrazovanje i vaspitanje dece sa oštećenjem sluha i govorno-jezičkim problemima. Tom prilikom, uručili smo im donaciju i obećali da nećemo ovde stati, već da ćemo mnogo češće biti njihovi gosti i dobrotvori.

Hvala svim Starovcima koji su ponovo pokazali veliko srce i odazvali se našem pozivu da svi zajedno uradimo nešto plemenito i dobro, i ovom prilikom ih pozivamo da kada god su u mogućnosti, nastave sa humanitarnim radom i donacijama koje će nadamo se, jednom mesečno završiti u pravim rukama – kao i svakog puta do sada!

Posebna zahvalnost za gostoprimstvo i ljubazan i profesionalan odnos ide na račun gospodina Željka Pokrajca, direktora škole, i svih njegovih zaposlenih koji su učestvovali u realizaciji. Do skorog viđenja ih pozdravljamo i nadamo se uspešnoj, budućoj saradnji na zadovoljstvo svih.

Mi smo humani. Mi smo plemeniti. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button