STAR Zemun AKADEMIJA

Talenat je 1%, sve ostalo je naporan rad!

U okviru naše škole fudbala počela je sa radom AKADEMIJA za usavršavanje fudbalskih veština, dečaka i devojčica do 12 godina.

Članovi Akademije su igrači naše, ali i svi mali fudbaleri drugih škola fudbala i fudbalskih klubova, zainteresovani za dodatni rad i fudbalsko i socijalno napredovanje. Sa decom rade treneri škole fudbala STAR Zemun, koji imaju višegodišnje iskustvo i potrebne kompetencije i reference za rad sa decom. U Akademiji sprovodimo i golmanske treninge gde je rad prilagođen različitim uzrasnim kategorijama.

Naša akademija bazira se na sledećem:
Usavršavanje tehnike;
Plan i program rada;
Odlični uslovi za trening;
Razvoj motoričkih sposobnosti;
Naši treneri;
Ozbiljan pristup;
Saveti i prezentacije;
Testiranja

Cilj nam je da kod dece kroz temeljan, posvećen i unapred isplaniran program rada razvijemo pre svega želju za napredovanjem i približimo im značaj usavršavanja. Kako u fudbalu, tako i u životu. Kroz sam rad, ali i razne savete i prezentacije, verujemo da ćemo cilj i ostvariti.

Treninge sprovodimo na ternima SC RESTART 2 u Bulevaru Mihajla Pupina 10a na Novom Beogradu. Termini treninga su četvrtak i petak, dok sve informacije možete dobiti pozivom na broj: 060/1836007 ili putem mejla fkstarzemun06@gmail.com.

Mi smo uporni… Mi smo STAR Zemun!

Polaznici Akademije: Peca, Pavle, Đuka, Nađa (gornji red); Adi, Mićko, Mare i Milan (donji red)
Call Now Button